2777
2789
عنوان

شما از کسی خوشتون بیاد بهش میگید

97 بازدید | 15 پست

من ویتر رستورانم امروز سه تا پسر اومده بودن یکیشون خیلی به دلم نشست اصلا نگما یه وضعی بعد گیر داد کارتمو ببر حساب کن هر چی گفتم تشریف ببرید صندوق گفت ن ما حالا هستیم میخوام ک خودتون ببرید رو کارتش شماره تلفنش چسبیده بود برداشتم به نظرتون بهش پیام بدم یا نه؟ 

چند نفر دیدم خودشون پیش قدم شدن و ازدواج کردن😐☹️

یا میگه ن یا آره فوقش

- قلبت، سازندهٔ دنیای اطرافته!فرقی نداره چی باشه؛آدماش، اتفاقاش، قشنگیاش...هرچی قلبت قشنگ‌تر،زندگیتم قشنگ تر.حواست به قلبت باشه،همه‌چی به اون برمیگرده!🤍💫- ماه🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نهه

باشههههه

- قلبت، سازندهٔ دنیای اطرافته!فرقی نداره چی باشه؛آدماش، اتفاقاش، قشنگیاش...هرچی قلبت قشنگ‌تر،زندگیتم قشنگ تر.حواست به قلبت باشه،همه‌چی به اون برمیگرده!🤍💫- ماه🌱
خیلی خوبه جسور باشی بگی، اما من نمیگم

چرا

نمیدونم حالا یکم صبر کن ، یکی دوبار دیگه بیادحالا،نگه چه هوله،به بقیه هم زود پا میدهها؟

اینم حرفیه

شمارشو نگهدار ببین باز میاد اون طرفا

ایندفعه اگ اومد ببین چکار میکنه بگو تاحالا همچین کاری نکردی درموردت فکر بد نکنه

من از یکی خوشم میومد وقتی فهمید مسخرم کرد خودشو بالاتر دونست

الان هردومون ازدواج کردیم فامیلم بود

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
فقط بخاطر قیافش؟؟؟

نه کلا به دل میشست