2777
2789
عنوان

الکی الکی با شوهرم دعوام شد😐😓

| مشاهده متن کامل بحث + 989 بازدید | 42 پست

عذرخواهی دلت خوشه ها 

شوهر من ۴ماه تموم دوران بارداریم نبود پیشم،رفته بود سفر کاری که حتمی باید بود و نمیشد کسی دیگرو جاش بزاره که خودش نره. پدرشوهرمم خبر داشت تو این ۴ماه نگفت حالت چطوره خانواده شوهرم نگفتن پسرمون نیست پول داری چکار میکنی به شوهرم گفتم گفت توقعت زیاده!!!

نه واقعا اینکه ۱۵ روز خونت نباشی اونم موقع بارداری که ماه بعد زایمانته سخته

چرا وابستشی ؟

پس اونایی ک شوهراشون راننده کامیون و اتوبوسن چی 

اشتباه از تو بود عزیزم از رو مستی ک نرفته رفته کار کنه پول در بیارع وگرنه اونم از خداش بود ور دل شما باشع 

زنگ بزن ازش معذرت خواهی کن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه زنگ میزد عذرخواهی میکرد آروم میشدم نه الان

مدلش همیشه اینه؟؟

شوهر من زنگ نمیزنه بعد اینه جروبحث کنم 

بعدش نمیفهمه من دوسدارم بزنگه 🤌😆

میگم چرا زنگ نزدی 

میگه نخواستم عصبی تر شی اروم بگیری 

🚫آقایون درخواست دوستی ندید🚫پذیرفته نمیشود       

عاااشقتم😂😂بینوا رو ترکوندی گوشی رو هم قطع کردی، انتظار داری اون عذرخواهی کنه؟😐😬😁

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
خب، دست خودم نبود، دوست داشتم حال بدمو سر یکی خالی کنم، اگه بعدش یه زنگ میزد میگف حق با توعه الان آر ...

من از همسرم شنیدم میگه بدترین شکلی که میتونی ناراحتم کنی اینکه وسط حرف زدن گوشیو قط کنی تا مرز جنون میرم احتمالا همسرتم ناراحت شده آروم بشه باهات تماس میگیره خودت بهش زنگ بزن

بهترین اتفاق زندگیمید👨‍👩‍👦
درسته بارداری ولی دلیل نمیشه انقد لوس باشی

لوس نیستم ولی وقتی برگرده ۱۵روزه که منو گذاشته رفته، برا منم سخت میگذره، همش یه جام درد میگیره ولی از بابام و داداشم خجالت میکشم به روم نمیارم که خوب نیستم

خب خودت قطع کردی، اونم دلخور شده

اطرافیان ما باردار میشن میرن خونه باباشون ک نخاد کاری کنن و اذیت بشن، چهار پنج ماه

کشش ندین یه پیام بده تموم بشه بره

وقتی کسی داره غرق میشه'، زمان مناسبی نیست که بخای شنا یادش بدی 🍕

عذرخواهی دلت خوشه ها شوهر من ۴ماه تموم دوران بارداریم نبود پیشم،رفته بود سفر کاری که حتمی باید بود و ...

ای بابا عجب آدمایی بودن💔💔

من کلا بارداری سختی داشتم از لحاظ روحیه پوکیدم، خیلی حساس شدم، خوب میشه اگه درک کنه

دیگه شما هم با عرض معذرت خیلی لوسی اینم چیزی بوده که بخاطرش گوشی رو روش قطع کنی؟ ضمنا شما دیگه یک مادر هستی سعی کن قوی باشی ۱۵ روز نیست که نیست پیش مادرتی، تنها هم باشی چی میشه مثلا. بارداری که دیگه شکستن شاخ غول نیست

شرایط کاریش همینه پس باید تحمل کنی منم مورد مشابه شما داشتم و بدتر از اون کسی نبود پیشش باشم و تنها بودم اما کنار اومدم . شما هم باردار هستی و سختی زیاد می کشی برای همین حساس شدی اما انتظارت را از شوهرت کم کن اون واقعا نمی تونه همیشه پیشت باشه در ضمن تنها هم که نبودی سعی کن قوی تر باشی تو الان یک مادر هستی . یک پیام به شوهرت بده و بگو حالت خیلی بد بود و بهش نیاز داشتی برای همین از دستش ناراحتی . 

امیدوارم به سلامتی زایمان کنی 

خب خودت قطع کردی، اونم دلخور شدهاطرافیان ما باردار میشن میرن خونه باباشون ک نخاد کاری کنن و اذیت بشن ...

من هر روز زیر دلم و کمرم درد میگیره، از داداش و بابا خجالت میکشم صدامم درنمیارم که چیزیمه، اگه خونه خودم بودم راحت راحت بودم