2777
2789
عنوان

بیاین خصوصیات مرد هارو از رو اسمشون حدس بزنیم 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 102 پست
مهدی ها چطور

سادهذان طفلی ها و بگیرن😂

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

سوسولخوش تیپیکم اهل حیله گری نیستن رو راستن تقریبایکی یدونه هستن معمولا

کاریزماتیک ؟ نظر من رو دو سه نفر با این اسم که میشناسم 😁

به طور مبهمی آرزوی زمین لرزه یا صاعقه آسمانی داشتم تا بتوانم در دنیای آرام و روشنی به دنیا بیایم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کاریزماتیک ؟ نظر من رو دو سه نفر با این اسم که میشناسم 😁

یکی یدونه هم هستن اکثرا 

کلا برا ازدواج خوبن

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

سوسولخوش تیپیکم اهل حیله گری نیستن رو راستن تقریبایکی یدونه هستن معمولا

خصوصیات شوهرم، 😂🤭 البته سوسول نمیدونم کجاها سوسول باشه ولی بد دل نیست یعنی از چیزی زیاد بدش نمیاد حتی خون 

من مثل خار گلی در پسِ هر باد نگهبان توام 🤱🏻🤭

لطفت از تاپیک برید بیرون خوشت نمیاد عزیزم ❤️

تاسف خورد کامنتش هم پاک‌کرد و همچنان در تاپیک حضور داره 😂😂😂 فقط اومد گند بزنه به سرگرمیمون 🤦

به طور مبهمی آرزوی زمین لرزه یا صاعقه آسمانی داشتم تا بتوانم در دنیای آرام و روشنی به دنیا بیایم 

تکذیب میکنم شوهرم محمده اما زیاد ساده نیس گاهیم سادس ها ولی‌ن همیشه😂

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡