2777
2789
عنوان

بیشعور تر از داداش

145 بازدید | 16 پست

من نیست

مامانم اینا خونه نبودن زنشو اورده خونه نامزدن بعد منم رفتم گفتم چرا وقتی مامان اینا هستن نمیاری ها؟ 

داداشم خیلی اذیتمون کرده نزدیک بود مغازمونو بفروشیم براش خونه بگیریم اخرشم شکرکن نیست الانم اویزون مامانم شده داره دق میده

وای اعصابم خورده 

خب بیاره نامزدشو خونتون ـمگه چه اشکالی داره؟ 

بعدشم چه اشکالی داره اگه پدر و مادر توانشو دارن کمک پسرشون بکنن؟؟ 

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                                             انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2                       انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من.                 انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم.                              انگار.....   حالم اینطوریه..

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خونه مادرشه وقتیم مادرش اجازه نداده نباید بیاره خونه هم بهم ریخته بود کسیم خونه نبود دلایلی ام داره ...

خونه مادرش نیست فقط خونه داداشتم محسوب میشه اگه اون جا زندگی میکنه ،دلش میخواسته بازنش خلوت کنه خب عمدا کسی نبوده آورده چه اشکالی داره

خب بیاره نامزدشو خونتون ـمگه چه اشکالی داره؟ بعدشم چه اشکالی داره اگه پدر و مادر توانشو دارن کمک پسر ...

ماکه نگفتیم کمک نمیکنیم همه چی براش گذاشتیم اخرشم میگه شماها هیچکاری. برای من نکردید همش برا بقیه کار کردید 

نامزدشم کسی خونه نبود نامرتب بوددمامانمم گفته بود امشب نبر برده بود

وگرنه ما چرا بایددسر کمکی که میکنیم منت بزاریم؟ یجوری سر خونش خونمونو تو شیشه کرده بود اخرشم باز میگه هیچکاری برام نکردید ما اونموقع توانمون نبود سریع خونه بخریم

خونه مادرش نیست فقط خونه داداشتم محسوب میشه اگه اون جا زندگی میکنه ،دلش میخواسته بازنش خلوت کنه خب ع ...

خونه داره ببره اونورمنم مریض تو اتاقم بودم نمیتونستم خب برم مرتب کنم که بعد حالا میاد اینجوری میگه

اختیار خونه کارای خونه دست مامانمه بعد وقتی میگه نیار نباید ببره حتما موقعیتش نیست یواشکی برده

اگه خونه مجردی داره آره باید میبرد اونجا

یجوری اون سال اذیتمون میکرد مجبوری بدو بدو باید میرفتیم خونه بگیریم ولمون کنه نزدیک بود همه چیمونو بفروشیم که اخرش اومده سر مامانم دادو بیداد شماها هیجکاری نکردید برام