2777
2789
عنوان

الکی الکی با شوهرم دعوام شد😐😓

| مشاهده متن کامل بحث + 987 بازدید | 42 پست
شرایط کاریش همینه پس باید تحمل کنی منم مورد مشابه شما داشتم و بدتر از اون کسی نبود پیشش باشم و تنها ...

چی بگم، منم ناخواسته بوده بارداریم کلا آمادگیشو نداشتم، از همون ماه های اول تا الان یه سره تو عذابم، حالا باز اون بود یکم هوامو داشت بهتر بودم الان ۱۳روزه کلا اعصابم خط خطیه

کاش یه دو روز برین سرکار، تابفهمین تو این دوره زمونه ادمها باید با هزارنفر سروکله بزنن که پول بیارن تو زندگی.

من خودمم خانمم و درک میکنم که خانمها بخاطر تغییرات هورمونی حساس و تحریکپذیرمیشن.

اتفاقا خودمم pmsوحشتناکی دارم ولی اگاهانه یاهاش کنار میام.

بنده خدا داره واسه شما زحمت میکشه. غرغرتم تحمل میکنه. منتکشیم بکنه؟

فکر نمیکنی زیادی غیر منطقی هستی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هر روز زیر دلم و کمرم درد میگیره، از داداش و بابا خجالت میکشم صدامم درنمیارم که چیزیمه، اگه خونه ...

این روزا هم میگذره

وقتی کسی داره غرق میشه'، زمان مناسبی نیست که بخای شنا یادش بدی 🍕

کاش یه دو روز برین سرکار، تابفهمین تو این دوره زمونه ادمها باید با هزارنفر سروکله بزنن که پول بیارن ...

خب من سعیمو میکنم درکش کنم، باهاش خوب باشم

ولی الان خیلی سختمه، من از ماه های اول بارداری اعصابم داغونه بدجور، وقتی اون بود میبردم بیرون با ماشین حالم عوض میشد، ولی خونه مامانم اینا تو یه شهر کوچیکه هیچ جا نداره واسه رفتن، ۱۳ روزه حبسم و هر روز بدتر از دیروز میشم

چی بگم، منم ناخواسته بوده بارداریم کلا آمادگیشو نداشتم، از همون ماه های اول تا الان یه سره تو عذابم، ...

درک می کنم اما حالا که نزدیک اومدن شوهرت هست کوتاه بیا انشاالله میاد و با هم میرید خونه خودتون اما اون بنده خدا هم الان ناراحته و باور کن از اینکه مجبور شده شما را تنها بزاره عذاب وجدان داره اما چکار میشه کرد زندگی هزینه داره وگرنه کی بدش میاد بشینه پیش زن و بچه اش ؟ 

درک می کنم اما حالا که نزدیک اومدن شوهرت هست کوتاه بیا انشاالله میاد و با هم میرید خونه خودتون اما ا ...

آره خب پشیمونم بابت اینکه گوشی رو روش قطع کردم🥲

تو حال خودم نبودم، وگرنه کنترل میکردم

خب من سعیمو میکنم درکش کنم، باهاش خوب باشمولی الان خیلی سختمه، من از ماه های اول بارداری اعصابم داغو ...

شما قراره مادر بشی. هزار تا مشکل وحشتناکتر ممکنه واست پیش بیاد نباید انقدر ضعیف باشی. اگه هنوز نتونستی با بارداریت کنار بیای به دکترت بگو. شما احتمالا دچار افسردگی بارداری شدی.

اینجوری پیش بری بعد زایمان، اوضاع واست سخت تر میشه. پیشنهاد میکنم تو سایتا دنبال خریدای سیسمونی باش تا سرت گرم بشه

شما قراره مادر بشی. هزار تا مشکل وحشتناکتر ممکنه واست پیش بیاد نباید انقدر ضعیف باشی. اگه هنوز نتونس ...

به دکترم هر بار گفتم گف برو کم کم خوب میشی و یکم ویتامین اینا میداد ولی من تاثیری ندیدم

سیسمونی رو هم بیشترشو گرفتیم خورد خورد الان مونده چیدنش که خونمون نیستم