دیشب با شخصی ک ۴ سال خورده ای باهاشم بحثم شد میگه من ۵۰ سکه بیشتر نمیدم تازه زیادم هست میگه باید پدر مادرتو راضی کنی منم ب مادرم گفتم گفت دست من نیست دست پدرته
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
معمولا عروس و داماد توافق میرسن عروس به پدر اعلام میکنه درصورت موافق تومحلس پدرمیگه
پدرم زیاد توقعی نداره از آدما ولی مادرم میگ باید ۵۰۰ سکه بخوای 😐من خودم تازه کمتر از ۵۰ میخواستم ن که حرف پسره باشه درواقع بخاطر خودمه حس بدی بهم دست میده
چرا حس بدی بهت دست میدهوقتی حق حضانت بچه حق طلاق و...دست مردهشما همین مهریه رو نگیری بعدا اگه مشکلی ...
همش دارم با خودم میگم چه اشتباهی کردم از ادل با این آدم آشنا شدم میگه دل بستم بهش فکر نمیکردم جا بزنه بگه من تازه میخوام مهریه ۲۰ سکه بدم نه ۵۰ تا 😐حقیقتا روداره
من خودم از اول خواستم بگم در حد ۱۵ دیدم داره زیادی پررو میشه گفتم ۵۰