2777
2789
عنوان

یه سوال تعیین مهریه با کیه

309 بازدید | 71 پست

دیشب با شخصی ک ۴ سال خورده ای باهاشم بحثم شد میگه من ۵۰ سکه بیشتر نمی‌دم تازه زیادم هست میگه باید پدر مادرتو راضی کنی منم ب مادرم گفتم گفت دست من نیست دست پدرته

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

معمولا عروس و داماد توافق میرسن عروس به پدر اعلام می‌کنه درصورت موافق تومحلس پدرمیگه

پدرم زیاد توقعی نداره از آدما ولی مادرم میگ باید ۵۰۰ سکه بخوای 😐من خودم تازه کمتر از ۵۰ میخواستم ن که حرف پسره باشه درواقع بخاطر خودمه حس بدی بهم دست میده

اره ولی از نظر من ۵۰,تا نکنید بازم اختیار تون با خودتونه میخوای اگه خیلی پافشاری می‌کنه تمام حق هارو ...

سفر حج 

گفته طلا می‌خره 

جهیزیه با خودش باشه 

حق اشتغال در صورت قبولی رشته دندان یا دبیری زبان 

۵۰ تا سکه تمام بهار آزادی عندالمطالبه گفته باشه

پدرم زیاد توقعی نداره از آدما ولی مادرم میگ باید ۵۰۰ سکه بخوای 😐من خودم تازه کمتر از ۵۰ میخواستم ن ...

ببین من اول گفتم ۱۳۷۷تا خانواده همسرم مخالف شدن منم گفتم پس۱۱۴تا سکه تمام بهار طرح جدید

حق طلاق 

حق حضانت فرزند 

حق خروج از کشور 

حق تصنیف اموال 

و ۱۳۷۷شاخه‌گل رز 

وهمسرم یه سندی هم تنظیم کردن که اختیار اموالش چه در قید حیات چه خدانکرده بعد فوت با من هست

پدرم زیاد توقعی نداره از آدما ولی مادرم میگ باید ۵۰۰ سکه بخوای 😐من خودم تازه کمتر از ۵۰ میخواستم ن ...

چرا حس بدی بهت دست میده

وقتی حق حضانت بچه حق طلاق و.‌..دست مرده

شما همین مهریه رو نگیری بعدا اگه مشکلی پیش بیاد چطور میخوای تو دادگاه از حقت دفاع کنی

اگه مهریه نداشته باشی هیچی تو دستت نیست اشتباه نکن

مگه اینکه بقیه حقوق و از شوهرت بگیری

کاربری دوستم فعلا دست منه
چرا حس بدی بهت دست میدهوقتی حق حضانت بچه حق طلاق و.‌..دست مردهشما همین مهریه رو نگیری بعدا اگه مشکلی ...

همش دارم با خودم میگم چه اشتباهی کردم از ادل با این آدم آشنا شدم میگه دل بستم بهش فکر نمیکردم جا بزنه بگه من تازه میخوام مهریه ۲۰ سکه بدم نه ۵۰ تا 😐حقیقتا روداره 

من خودم از اول خواستم بگم در حد ۱۵ دیدم داره زیادی پررو میشه گفتم ۵۰ 

اره عزیزم باهم یک‌سالی دوست بودیم

پاینارو باشید قشنگم بنظرت این پسری ک میگم آدم موندن هست؟تازه میگ الان گفتی ۵۰ بعدا خانوادت ی عدد دیگ بگن اونجا تو مجلس به خودت توهین میکنم و میرم 

والا از جلو چشمم افتاده از دیشب ولی میگم وابستگی رو چیکار کنم 

واقعا تو این دنیا باید آهن پرست بود تا قدرت رو بدونن به مردا خوبی نیومده اصلاااااا

همش دارم با خودم میگم چه اشتباهی کردم از ادل با این آدم آشنا شدم میگه دل بستم بهش فکر نمیکردم جا بزن ...

چی بگم حتما از اول خودت خیلی بهش رو دادی

اکه بتونی ۱۲۰ تا سکه بزنی باز بهتر از ۵۰ تاست

اگه نه بقیه حقوقت رو بگیر اینکه دیگه بحث پول نیست بهونه بیاره 

کاربری دوستم فعلا دست منه