2777
2789
عنوان

یه سوال تعیین مهریه با کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 72 پست
اعماد به نفس کاذب داره خیلی جوری ک میره هر جا میره کار کنه بعد چند وقت با ادمای اونجا سر اینکه بهش م ...

ببین این بچس اصلا بدرد زندگی نمیخوره نه اخلاق داره نه کار داره نه عرضه خودتو بدبخت نکن مگه چند سالته بفکر شوهری ولش کن بره ک....ون لقش این بچه نمی دو روز دیگه تو زندگی دهنت سرویسه ها داداش منم مثل همینه نامه خانوادشیم دیونه شدیم ولی به حال زن ایندش

وای دختر تو چرا بهت برنمیخوره هنوز تو فکرشییییباورم نمیشه بلاکش کن و کلا قیدشو بزنببخشید ولی خیلی بی ...

میدونه بد تر از اینا هم توهین کرده ولی من ی اشتباه کردم اونم اینه که ۴ سال باهاش موندم الان خیلی دلم وابسته خدا جواب دل شکستم بهش بده انشاالله 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سفر حج گفته طلا می‌خره جهیزیه با خودش باشه حق اشتغال در صورت قبولی رشته دندان یا دبیری زبان ۵۰ تا سک ...

وای بعنی فقط اون رشته هایی که اون دوست داره و قبول داره باید تو همونا درس بخونی و بری سرکار😂😂😂 مطمئن باش دندونم برا این گفته که پول بیاری تو زندگیش چه کوفتیه این ازدواج طرف واسه کار کردنتم باید تصمیم بگیره اینکه تو چه شغلیم بری باید با اون باشه

ببین این بچس اصلا بدرد زندگی نمیخوره نه اخلاق داره نه کار داره نه عرضه خودتو بدبخت نکن مگه چند سالته ...

😔چیبگم اشتباه کردم اشتباه حالا خوبه بزور زور زد بیاد تو زندگیم الان دو قرت و نیمش بالاس چرا ؟ چون رفته انگلیس میگ همه باید پا بوس من بشن منم همش میگم ولشکن حوصله بحث باهاشو ندارم شاید درست شد

میدونه بد تر از اینا هم توهین کرده ولی من ی اشتباه کردم اونم اینه که ۴ سال باهاش موندم الان خیلی دلم ...

وابسته شدم چه حرفیه دیگه

چیزی ک زیاده پسر،پسر خوب هم کم نیست

قید اینو بزن مطمئن باش دوباره میتونی عاشق بشی 

مردی که به شما احترام نمیذاره ارزشی نداره اصلا نمیتونی رو همچین مردی حساب باز کنی نمیتونه تکیه گاه خوبی باشه همچین مردی شخصیت پخته ای نداره بعدا حتی نمیتونه پدر خوبی برای بچه هات باشه با این ازدواج کنی بچه هاتم آسیب میبینن شک نکن! کسی که الان انقدر راحت میگه میزنمت چه انتظاری ازش داری!

کاربری دوستم فعلا دست منه
وای دختر تو چرا بهت برنمیخوره هنوز تو فکرشییییباورم نمیشه بلاکش کن و کلا قیدشو بزنببخشید ولی خیلی بی ...

ببینم تو متولد ۸۴ بعد ۴ساله با یه نفری الانم سره مهریه دارید بحث میکنید؟ جوونی هیچی‌تو اصلا بچگی کردی که راجب مهریه داری بحث میکنی؟