2777
2789
عنوان

میخام ازدواج کنم بر بار دوم با فامیل نظر بدین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1636 بازدید | 121 پست
میگم که حتی تو روستام با یه تومن نمیشه چیزی خرید متاسفانه تا ادم پولداری پیدا نکردید تن به ازدواج ند ...

پولداری که عرضه نداشته باشه پول هاشو یه شبه به باد میده پس غیر پول چیز های دیگه هم مهمه

✒️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ب چرندیات بعضیا ک میگن سنت داره میره بالا توجه نکن و انتخاب درست بکن. اگه دلت نیست و نگرانی رد کن. مخصوصا ک ازدواج دومته. اونا ک اینو میگن ببین زندگی خودشون چیه ک با هول بازی شوهر کردن. 

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
مرد باید سطح مالیش بالاتر باشه

موافقم وقتی درامد زن از مرد بیشتره انگار مرد ب زن تکیه کنه جالب نیس زیاد

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

به نظر من با توجه به شرایطی که شما و ایشون دارید. اگر جواب مثبت بدین ایشون برد کرده چون از همه لحاظ ازش سر تری اون فقط امتیازش اینه که اولین ازدواجشه. جسارت نباشه ولی شما براش لقمه چرب و نرم تری هستی و پسرهای این دوره و خانواده هاشون جایی نمیخوابن که آب زیرشون بره. من جات باشم میگم نه.

خونه. مهم نیس همون اول...ولی برنامه مهمه...کدوم داماد همون اول میتونه خونه بخره مگر اینکه از ثروتمند ...

بالاخره مهمه و ملاک منه 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

به نظر من با فامیل هیچ وقت نباید وصلت کرد

کاش این جملت رو توقاب فروشیا حداقل بفروشن. اششششتباه

مخصوصای یافامیلای حرف حرفکی ما  

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿   چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی، شب دیگر نمی سوزد. یه دردایی واسه سن وسالی که داشتم خــــــیلی بزرگــــــــــــــ بود.  اگربرای دومین بارزندگی میکردم تمام اشتباهاتمودوباره تکرار میکردم امااینبار زودتر. من اشتباهاتمو بیشتر دوسداشتم. یکیش تو ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~  کویربارون ازحبیب~~~آخخخخخخ برای جوونیم∆