2777
2789

۳۱سالمه

یبار جداشدم

قیافم خوبه و خانواده خوب دارم

خودمم شاغلم و درآمدم ۲۰الی۳۰

ماشین دارم و یه باغ کوچیک

اخلاقم بی حاشیه ام و تا حدی خود رای و در عین حال مهربون.در رابطه با اقایون هرچقد طرف لول اجتماعیش بالا باشه بیشتر احترام میذارم و بنظرم کاریزماتیک تره.برعکس‌اگر سطحش پایین تر باشه خود رای تر میشم و گاهی افسار پاره می‌کنم و حس می‌کنم بی دست و پاست

خانواده مذهبی منطقی دارم دارم و خودم اهل مهمونی و …

خاستگار از فامیل دارم 

دوست پسر نیست راحت رد کنم مورد ازدواجه

خانوادم پسندیدن من گفتم نه ولی اصرارشون من رو دو دل کرد 

مجرده و خانواده آروم و محترم داره

قیافش معمولی

من تو محل کارم مدیر داخلی ام تحصیلاتم کارشناسی 

ایشون کارمنده و درآمدش ۲۰ ۲۵

یه ماشین معمولی داره( تو پخش بار کار میکنه تو شرکت ینی ماشینش وسیله درامدشه) و یه موتور

همین  شغلش رو دوستندارم زیاد

سوای اون خانواده هامون پدر من وضعش بهتره 

با آقا یکبار رفتم بیرون بر شام. قبلش هم کافه هزینه کرده بهر حال نمی‌دونم دست و دلبازه یا مونده تو رودرواسی

من چون میدونم دستش خالیه عذاب وجدان داشتم اصلا و هنوز هیچی نشده فکر مادیات و بی پولی عذابم میده فکر اینکه چجوری میخاد خونه اجاره کنه 

اخلاقش انگار بدک نیست بچه خوبیه 

ولی با دست خالی اومده 

وقتی گفتم بعد عقد زیر یکسال نامزد میمونم و میخام برم سر خونه زندگی خودم برنامت چیه؟ گفت اجاره می‌کنم با وام ازدواج … گفتم اگر وام نشد چی ؟ کفت نمی‌دونم پلن بعدی ندارم  ماشینم رو میفروشم

گفتم خوب اون ک وسیله کارته

هیچ برنامه ای برای تهیه خونه و مراسم نداره

قلیون میکشه من با دود مخالفم

پسر خوبی

اما سقف آرزوهای من بلندتره چ کنم

رد کن خونه و برنامه نداره زن گرفتنش چیه

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تمام شرایط بسنج و بعد انتخاب کن چون ازدواج دومت هم هست 

دوم منم شرایط تو رو دارم ولی هیچ وقت با پسر مجرد ازدواج نمیکنم 

سوم اگر تو هم میتونی بعد ازدواج برای گرفتن خونه کمک کنی؟

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

همه چی باهم غیرممکنه بنظرم اگرسقفیم باشه امنیت پیشش نداشته باشی فایده نداره

مهم ترین معیاارت این باشه که اگه الان انتخابش میکنیم ۱۰سال اینده بازبرگردی امروز بازم انتخابش میکنی؟اگه آره که یاعلی

اگه نع پس بیخیال

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

باحقوق دوتاتون میشه خونه خریدولی باتوجه به اخلاقت که گفتی فک نکنم بتونی باهاش بسازی

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

منم ازدواج  دومم  بود  باپسر مجرد الان خوشبختم  ولی چون شوعرم توزمینه کاری  کمالگرا و بشدت اکتیو هست  دارم  اذیت میشم  حتی با وجود عشق 

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

عزیزم ۳۱ سالتونه 

سنتون واسه بچه هم بالا میره 

اگر پسر خوبیه و دلتون باهاشه قبول کنین 

بعدشم وقتی هم خودت شغل داری هم آقا 

بازم میگین خونه اجاره ای؟عجیبه واقعا 

ی خونه نقلی  از ۱ میلیارد بیشتره؟که اونم وقتی ماهی ۵۰ ۶۰ تومن درآمدتونه از خرجای اضافه بزنین و سر یسال میتونین خونه بخرین

بعدشم هیچ پس اندازی ندارین؟

تازه خانواده هاتونم هست

و اون آقا و حتی خودتون جا برای پیشرفت دارین

‌‌‌

با این چیزایی که داری بیا با من ازدواج کن همه چی داری ماشالله 😂😂

ولی جدی درسته پول مهمه اما ضامن خوشبختی نیست. اگر همه چیزاش اوکی هست برا مساله مالی میشه تدبیر کرد

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

بنظر من خوب نیست آدم خیلی اذیت میشه بخوای همش مراعات کنی از طرفی مجرد هست و این احتمال رو بده که ممکنه دوباره بگه من این بودم و توفلان حالا هرچقدر بخوای بگی میدونستیو.... با دل شکسته آدم چیکار کنه بنظرم موقعیت بهتری برات میاد عجله نکن به هر حال ازدواج دومته

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤