2777
2789
عنوان

اطرافتون دختری بوده که ازدواج خیلی خوبی داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 111504 بازدید | 1187 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم مادرزادی چشمام چپ بود البته بعد از سه بار عمل یکم بهتر شد.دندون نیش هم بیرون نیومده بود یعنی نهف ...

سلام لطفا برای شفای محمدصادق دعا کنید بیماری لاعلاج داره

کار خوبه خدا درست کنه.واقعا ملاک ازدواج و خوشبختی زیبایی و پولداری یا حتی تعداد خواستگار نیست.یه وقت میبینی یه پسری میاد خواستگاری که شاید خیلی صورت جذابی نداشته باشه یا به قول معروف زشت باشه ولی واقعا خوشبختت کنه. من پسر زشت دیدم که واقعا مرد خوبی بود توی زندگی برای همسرش

سلام لطفا برای شفای محمدصادق دعا کنید بیماری لاعلاج دارهکار خوبه خدا درست کنه.واقعا ملاک ازدواج و خو ...

سلام عزیزم انشالله ک به حق بزرگی و مهربونی آقامون ابوالفضل محمد صادق سلامتیش رو بدست بیاره و چشم و دل خانوادش روشن بشه.

شما هم خواهر ۲۰ ساله ما رو دعا کن تو آی سی یو هست دعا کن لطف و رحمت خدا شامل حالمون بشه خدا دوباره بهمون فرصت بده کنارمون بمونه بهش فرصت زندگی بده تو لباس عروس ببینیمش.

شانس خواهر شانس فقط همین 

پیشونی باید بلند باشه خواهر 

هر کی رو دیدم خوشبخت شد نه قیافه داشت نه هیکل نه پول نه عرضه داشت، بی سلیقه بود و مثل شیربرنج، خوشبخت شده بیا و ببین الان کسی رو هم نمیشناسه از غرور

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
آره گفته بود دروازه تهران😅اون سمت خونه هاش ویلایی هستن یا آپارتمانی؟

همه جوری هست...بیشتر محله بومی نشینه و نمیشه گفت با کلاسه ولی خب پایین شهرم نیست

تصمیم میگیرم که تا وقتی که زنده ام غرق باشم...اما فقط وقتی که تو اعماق این دریا تو باشی❤️

بعضیا واقعن شانس دارنا ینی واقعن ایمان میارم به شانش داشتن قبلن اعتقادی نداشتما بعد ماها انقد خوشگلی ...

آره واقعا

این آشنای ما که عجیب شانس آورد..همیشه میگیم انگار یهو خدا از آسمون براش انداخت پایین

تصمیم میگیرم که تا وقتی که زنده ام غرق باشم...اما فقط وقتی که تو اعماق این دریا تو باشی❤️

چطوری عزیزم اشنادشدی ؟؟؟؟ خودت قشنگی و شاغل بودی ؟؟؟ خواهر من سی و چند سالشه با کسی نبوده و خیلی و ...

از چهرم همه تعریف میکنن

خواستکارم بود منو جلو مدرسمون دیده بود

نه شاغل نبودم اون موقع یازدهم بودم

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.  فحاشی .دعوا .    مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو

واقعا به نظرت ازدواج قسمت ؟؟؟؟ جدیدا همه ما به خواهرم میگیم خودت اشتباه کردی و دوست نشدی با کسی و ای ...

10سال بزرگتره

نه اصلا تیکه نمیندازه اصلااا

وقتی خودش منو خواسته چرا باید تیکه بندازه

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.  فحاشی .دعوا .    مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو

بله با پسرخاله ش ازدواج کرده ازرسیندرلا خوشبخت ترههیچ ویژگی ای'نداره فقط علفی بوده که از اقبال بلندش ...

اکه فهمیدید خدا چرا تبعیض می گذاره

لطفا به منم بگید

مساله ی فکری م شده