من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اره یع نفر هست هر وقت فک میکنم میگم چی داست که انقد خپشبخت شد و باادم مولتی میلیاردر ازدواح کرد هر وقت از جلو خونش تو بالاشهر رد میشم یا تو مراسم ها میبینم لباس های اعیونی پوشیده و بعد ازدواج خودشو کوبید و ساخت توخونش خدمتکار کار میکنه بااینکه از خانواده ضعیفی بود واقعا زندگیش غبطه خوردنیه کاری با باطن زندگیش ندارم ولی همین که خدا اینجوری رو سرش ریخته ینی خیلیه اون وقت یکی مثل من یک ساله برای به خواسته کوچیک خودمو به هر دری زدم نشد خون به حیگر شدم دنیای عجیبیهههههه
دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه
منم مادرزادی چشمام چپ بود البته بعد از سه بار عمل یکم بهتر شد.دندون نیش هم بیرون نیومده بود یعنی نهف ...
برام عجیبه من اطرافیانم حتی زشت ها وزیباروها مرد پولدار گیرشون نیومده پولدارا هم باپولدار وصلت کردن خیلی عجیبه اکثر کاربرا مثل سریالهای ایرانی ازدواج فقیر باپولدارو دیدن والا اگه حتی یک درصد راست هم باشه من باور نمیکنم اصلا
برام عجیبه من اطرافیانم حتی زشت ها وزیباروها مرد پولدار گیرشون نیومده پولدارا هم باپولدار وصلت کردن ...
منم فکرم مشغول شده والا. خواهر من زیبا ترین دختر فامیل بود و نجیب مهندس شاغل. هرکی اومد خواستگاری پولدار بود میرفت با اینکه خونه ما جای خیلی خوب شهر هست ولی وسایلمون خوب نبود قدیمی بود. اینا از کجا پیدا میشه نمیدونم .