2777
2789
عنوان

اطرافتون دختری بوده که ازدواج خیلی خوبی داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 112381 بازدید | 1200 پست
چند سالشه مگه؟ اختلاف سنیشون چقدره؟ازدواجشون سنتی بود؟قیافه دخترو توصیف کن

هجده سال اختلاف سنیشونه. نه سنتی نبود باهم دوست شدن. دختره بیبی فیس چشای قهوه ای روشن موهای خرمایی. هیکل لاغر و صورت بامزه ای داره زاویه فک خیلیی قشنگی داره طبیعییی. 

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب عزیزم موقعیت خودت و قیافه مگه چطوری ،؟؟شوهرت پولدار ؟کجا آشنا شدیاین تاپیک جالبه و شاید آموزنده ...

قیافه و هیکلم خوبه برادر شوهرم با داداشم دوست بودن اولین بار که منو دید ب داداشم گفت بیایم خواستگاری خاهرت شوهرم پولدار نبود ولی خیلی با عرضه هست تو این چند ساله خودشو بسته حسابی اینم بگم من اصلا ب فکر ازدواج نبودم درس خون و سر بزیر بودم رتبه کنکورم ۳۰۲کشوری بود  بخاطر ی سری مشکلات نرفتم

قد بلند و خوش اندام اصلا فراوان نیس چرا بزرگش کنن خدایی اندام و هیکل و قدشون خیلی خوبه😐نکنه اندام ق ...

البته بله تو کشور ما دختر و رن قد بلند و خوش هسکل نایاب و فقط همه بزور ارایش و عمل صورتشان کمی قابل تحمل شده 

منم یه دوستی داشتم قدش حدود ۱۵۸ همه پسرا بهش میگفتن چقد کوتولسمگه به حرف بقیساگه اینطوری بود هانده ا ...

عزیزم جاری من ۱۵۵ قدش ولی واقعا خوشبخت زن ادم ثرومتند خوب شده دو تا بچه خوب دارهدور دنیا هم گشته 

اين چه سواليه آخه ؟؟؟؟هر كسي خودش بايد از ازدواجش راضي باشه اطرافيان هم نميدونن داخل زندگيا چه مشكلاتي هست نبايد ظاهر بين بود كه 

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜

دعا کنید با عشقم ازدواج کنم میام از خوبیام وویژگیام میگم 😂😂

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍