2777
2789

امشب دیگه با حرفی که بهم زد هر دو گربه کردیم لعنت خدا بر من . نمیدونم چندماهه چرا اینقدر سگ شدم . از خودم بدم میاد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چنسالشه؟خودتو کنترل کن بزرگ بشه فکر نکنی یادش میرههمه رو یادش میمونه

کلاس چهارمه. امشب بهم گفت خیلی برات راحته کتک زدن من ولی کتک زدن برادرم برات سخته . یهو دلم شکست و گریه کردم ازش معذرت خواستم اونم بلند بلند تو بغلم گریه کرد  

من ازدست دخترم کفری می شم سرش دادمی زنم می گم مامان نمی دونم ازدستت چی کارکنم می گه مامان بیامن وبزن آروم شی نگاش می کنم ازدادزدنمم پشیمون می شم 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

چی گفت بهتون مگه ؟

گفت برات راحته کتک زدن من . عادت کرده مدام دستشو فشار میده مفصل های صدا میده هزار بار گفتم نکنه ولی عادت کرده امشب عصبانی شدم گفت بخدا دیگه نمیکنم بلافاصله دوباره انجام داد منم با پشت دست زدم رو صورتش انگشتر دستم بود جاش موند انشالله دستم بشکنه