2777
2789
عنوان

اطرافتون دختری بوده که ازدواج خیلی خوبی داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 112384 بازدید | 1200 پست
زبون داشته دیگه خودتم داری میگی

نه فقط اون نیست ایشون چون درس نمیخوند به اولین کسی که اومد خواستگاریش جواب مثبت داد برادرهاش خیلی سخت گیری میکردن اونم از خداش بود بره 

طلا و پول و شوهر پولدار شد رمز خوشبختی؟؟؟خوب اگه پول ضامن خوشبختی آدم هاست بهتره دخترها به جای ...

پول خوشبختی نمیاره ولی نبودش قطعا بدبختی میاره. اینجا یه شهرستان کوچیکه اینجا کسی آویزون کسی نمیشه چشمتون به شهرای بزرگ و دخترای اونجا نره. پدر این آقا پسر کلا وضعیت مالیش خوب نبود ایشون هرچی داشت حاصل زحمات خودش بود این مستقل بودن نکته مثبت این آقا بود

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یکی از اونا خودم بودم تو ازدواج سابقمهیچ کسی باور نمی کرد من تو سن کم با مردی ازدواج کرده باشم که از ...

میشه بگی چندسالگی جدا شدی و چند سالگی ازدواج کردی ؟.

بچه نداشتی یا عقد بودید ؟

مهریه چیزی هم داد؟

من فکر میکنم اگ جدا شم ب شدت منزوی میشم هم اینکه دیگ سنم میره بالا حتی حوصله ازدواجم ندارم

شاد باش بخندی میگذره ناراحتم باشی میگذره پس بخند که حداقل به خوشی بگذره    

ازدواج خیلی خوب وجود نداره چون نصف ازدواج اخلاق طرفین که با چشم پوشی آسان گیری نمی‌دونم رسیدن به تفاهم حل  شاید بشه وگرنه همه ازدواج ها دارای اختلاف هست دارای بحث هست بستگی آره چه کسی چه بحثی باعث بدبختی خودش ببینه یکی قمار بازی یکی خیانت یکی دروغ یکی مادرشوهر مادر زن و.... 

برای بعضیا این مهم نیست طرف پول بیاره کافیه بقیش دایورت میکنن 

برای بعضیا هم که اصلا ملاک اینها نیست ملاک چیزای ماورایی 

خلاصه انسانها عجیب غریب هستن 

باید باهاشون زندگی کرد مو سفید کرد 

انسانها همه نقاب میزنن یه مرد یا زن تو یک ازدواج یک مدل هست تو ازدواج دوم زمین تا آسمون برعکس میشه 

خلاصه بنظرم هرمی بگه خوشبختم راست میگه چون به چیزی که خودش خواسته رسیده شاید من اون چیز هارو دارم ولی برام مهم نباشه و احساس بدبختی کنم 

ازدواج خیلی خوب وجود نداره چون نصف ازدواج اخلاق طرفین که با چشم پوشی آسان گیری نمی‌دونم رسیدن به تفا ...

واقعا لایک

انسانها دنبال گمشده ای هستند که وجود خارجی نداره.

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.

خودم وقتی ازدواج کردم تو فامیل ترکید همه دخترا فامیل از حسودی پشت سر شوهرم حرف زده بودن عروسی با شکوهی برام گرفتن طلا عیدی شب چله همه چیز واقعا عالی بود و فامیل شوهر دختراشون شب حنا بندونم گریه میکردن حتی یه معتمد بهم گفت شرط بسته بودن که شب عروسیم موقع رقص منو بندازن ولی از تجربه خودم بگم چشم خیلی بده مخصوصا چشم کسی دنبال زندگی آدم باشه خیلی بده الان همه اونا سره زندگی و بچه دارن من همسرم سقط مکرر داریم🥺

پول خوشبختی نمیاره ولی نبودش قطعا بدبختی میاره. اینجا یه شهرستان کوچیکه اینجا کسی آویزون کسی نمیشه چ ...

هم میگی می‌رفته کافی نت و چت می کرده  

هم میگی آویزون نبوده

بعد هم دیگه پسر ده سال بزرگ تر که احتیاج به قانون جذب نداره

هر دختری برای یک سری خواسته ها  روی خواسته های دیگه چشم پوشی می کنه

کسی که دنیال پول باشه  می افته دنبال پسر حدود ده سال بزرگ تر یا بیشتر

دوتا ازدخترخاله هام قیافشونو ب بچه نشون بدی ازترس میگیره میخوابه.اماااااا شوهراشون نگم براتیکی از دخ ...

قدرت خدارو برم 

بنازمت پروردگارا که بخت خوشگلارم همینجوری بچین جان ما 

بله...دختر فامیلمون حسابداری میخوند‌...قیافه خیلی معمولی...قد و هیکل خیلی معمولی...فقط خیلی زیرک بود ...

بعضیا واقعن شانس دارنا 

ینی واقعن ایمان میارم به شانش داشتن 

قبلن اعتقادی نداشتما 

بعد ماها انقد خوشگلیم حالا نمیگم پولداریم ولی داریم 

اما کو پسر درست حسابی 

ب خدا ی مشت آشغال بی سر و پا خاطرخوامن