2777
2789
عنوان

اطرافتون دختری بوده که ازدواج خیلی خوبی داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 112381 بازدید | 1200 پست
اصفهان یه جایی هست به اسم میدان تهران همچین چیزیاونجا طبقه مرفه اصفهانه؟

میدون تهران که نداریم...دروازه تهران داریم

نه یه جای ساده...مرفه نیست

تصمیم میگیرم که تا وقتی که زنده ام غرق باشم...اما فقط وقتی که تو اعماق این دریا تو باشی❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فقط زیبایی؟

هعییی ما اینقدر دورورمون دیدیم که نگو   ی سریاشون چن ساله که دوست بودن و همه جوره رابطه داشتن پسره اومده گرفتتش ،ی سریاشونم بخت گشا و دعا اینا گرفتن ،،،والا همشونم خوشبختن بخدا

زیاد هستند تصمیم گرفتم   غبطه نخورم  چون من ظاهر زندگیشون رو میبینم چند شب قبل تو فکر یکیشون بودم داشتم میگفتم چقدر خوش شانسه چقدر به خودش میرسه پوستش مثل آینه شوهر خوب و پولدار خودش ازاده ،دیروز دیدمش سر قبر یه سید که اینقدر گریه کرده بود چشاش پف کرده بود بعدش بهم گفت التماس دعا گفتم چی شده اتفاقی افتاده گفت از دست همسرم نمیدونم چکار کنم ادم بی منطق و تند و عوضیه اینقدر بهم سرکوفت میزنه که مطلقه بودی و این حرفا دلم ب حالش سوخت میگفت چون بقیه بار طلاق گرفتم نمیتونم بازم جدا بشم 

بله شانس را ساختم :)شما کدوم دسته اید ؟ در حسرت یا شانس اورده یا لایق ؟لیاقت را خدا میده نه بنده و ا ...

اتفاقا بنظر من اونیکه تو شرایط معمولی یا حتی سخت خودشو میکشه بالا و خوشبخت میشه واقعا لیاقت خوشبختی رو داره.

امیدوارم همیشه شاد باشید❤️

خب راز موفقیتشون چیه؟

نمیدونم

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بله عزیزم 

جاری های من 

سالها پیش با دیپلم امدن همسر برادر شوهرای ثروتمند و خوشگل من شدن 

بعدرازدواج رفتن دانشگاه ارشد گرفتن 

کل دنیا گشتن 

هر کدام تو خونه های ۵۰۰ متری هستن 

و کلی املاک و طلا دارن

وضعیت من و شوهرم متفاوت 

یعنی شرایط زندگی من با اونا فرق میکرد 

اونا اندازه یک عمر از من جلوترن 

جاری من قد کوتاه قیافه عادی داشت 

یکی دیگه بی ریخت 

واقعا خرشانس بودند 

آره۵کلاس سواد داشتدوبار نامزدي بهم خوردآخرش کارمند بانک آمد خاستگاریبعد من با لیسانس داغون ترین ازدو ...

من کارمند بانک سه تا داشتم رد کردم 

همچین چیزی نیستند والا 

البته همشون خونه دار میشن و ویلا و ......

خیلی از دخترای فامیل هم همسر کارمند بانک هستن 

زیاد هستند تصمیم گرفتم غبطه نخورم چون من ظاهر زندگیشون رو میبینم چند شب قبل تو فکر یکیشون بودم دا ...

والا داماد های ما دوزار هستن و خواهرام سر هستند ولی همش سرکوفت میزنند 

تازه خواهرام مجرد و دختر بودن 

لابد این خانم خودش انداخته بوده حالا چشم مرد باز شد 

وقتی بخوای واقعا اونی که میخوای رو جذب کنی باید خیلییییی رعایت کنی قاعده و قانون داره کتاب راز رو بخ ...

چیکار کنم یادم بده

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

ی دوستی داشتم خیلی بدبخت بود صورتشم اصلا خشگل نبود تازه بدم بودبا ی مردی که تقریبا بیست سال بزرگترش ...

اخه کجا پیدا کردهد؟؟؟؟ مرد قبلا ازدواج و بچه داشته ؟؟؟ این پولدارها معمولا دنبال دختر خیلیزخوشگل هستن 

اینو اصلا قبول ندارم آدما نون عقلشونو میخورن نه قلبشون رو

آدما نون اسمشونو میخورن 😁 

قبلیا اسمِ مستعارِ شخص و اسمِ مستعارِ مادر

*********&&&&&&&&&&&***********

این : اسم شناسنامه ای شخص و مادرش