2777
2789
عنوان

اطرافتون دختری بوده که ازدواج خیلی خوبی داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 112645 بازدید | 1201 پست
جدیدا دارم اینطوری فکر میکنم هنوز به نتیجه قطعی نرسیدم روی افراد مختلف دارم بررسی میکنم تا الان هرچی ...

منم قدم بلنده.اره انگار.شوهرم با یکی که قدش نصف من بود بم خیانت کرد.😂😂😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم قدم بلنده.اره انگار.شوهرم با یکی که قدش نصف من بود بم خیانت کرد.😂😂😂

تو هم مهر تایید زدی به تحقیقات من 

خودت چندی اون دختره چند سانت بود شوهرت چندسانته حدودا؟ 

من استارترش اینجابود مامانم میگفت زن فلانی خیییلی خوب بود چرا خیانت کرد هیکلی و خوب بود 😐 فلانی زن انقدی داره همش به حرفشه، فلانی قدر نمیدونه زنش هیکلیییی و خوبه، دیدم همه هیکلیا مینالن، بعد من خودم بلند و هیکلی نیستم دلم میشکست 

شوهرمم ناراحت میشد 

تو هم مهر تایید زدی به تحقیقات من خودت چندی اون دختره چند سانت بود شوهرت چندسانته حدودا؟ من استارترش ...

من ۱۷۰و شوهرم ۱۸۰و اون عنتر خانوم شاید ۱۵۶ و اینا.جالبه.شوهرم همش میگفت.زن بالا بلند و کمر باریک می خواستم که خدا بهم داد

خیلی چیزا.خیانت غریبی

ای بابا

خدا کمکت کنه

تاپیکت رو دیدم که از غربت ناراحت بودی

خیانتم کرده؟  🥹

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
من هر چی ادم‌خوشبخت که تو فامیلمون دیدم که همیشه همه حسرتشونو داشتنتک تک گند زندگیاشون دراومده جدا ش ...

چون همه مشکل دارن اما حالا یکی زندگیش جوریه که عیباش رو می پوشونه همه فکر می کنن زندگیشون گل و بلبله.

زندگی سابق خود من همین جور بود ظاهرش فقط خوب بود باطنش منو دیوونه داشت می کرد آرامشی وجود نداشت

یه بار هم یه خانمی مشتریام بود و حدوداً ۶۰ سالش این حدوداست و بعد گفت میشه باهات درد و دل کنم بیا بریم خونه مون هیچ کی نیست باهاش حرف بزنم منم گفتم باشه رفتم خونه شون خونه نبود کاخ بود به معنای واقعی کلمه انگار وارد یه کاخ شدم.

پر از وسایل و عتیقه های گرون قیمت که اصلاً نمی شد قیمت روشون گذاشت.

بعد می گفت ظاهر زندگیمو نبین شوهرم هر شب مست می کنه میره با زنای جوون باغ.

بهش میگم بیا یه بار مشروب نخور منو طلاق بده میگه مشروب می خورم و میام طلاقت میدم حق نداری بگی بهم مشروب نخور.

می گفت حتی دخترمم درکم نمی کنه و به خاطر پول منو می خواد کلی وسیله می خرم می برم خونه اش برای نوه ام اما باز منو نمی خواد بهم روی خوش نشون نمیده

بعد می گفت یه پسرم دارم سال ها ست با یه دختری دوسته باز شرف تو وجودش هست فقط با یه نفره ولی شوهرم هر شب با چند نفره کاش لااقل مثل پسرم بود این دست هر چی جوونه از پشت بسته.

حالا همین خانم همه غبطه به ظاهرش و ثروتش می خورن!!!!

وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره‌.......

ایتجوری که گفتی پسره بدبخت شده عوضش😅

ن اتفاقا

خیلیم راضیه

میگه برام پسر زاییده

باید همه بپرستنش

تمام خانواده اش در اختیارِ زن و پسرشن

ولیعهد زاییده براشون😁😁😁😁😁

بزرگترین گنج زندگی پدر و مادرم ، ارزشمندترین دارایی پسر و دخترم ، تکیه گاهم همسرم❤️

آیا دختری ک از خانواده خودش شانس نیاورده و زیبایی و قد و ظاهرش هم دست خودش نبوده باید تا ابد حقشه همین طور بمونه خدا براشون بسازه دوست منم حرص می‌خورد چرا پسرعمه سفید قد بلند پولدارش رفته ی دختر سیاه ریزه زشت گرفته دختره شنیده بود گفته بود حضرت زهرا کار ازدواج ما زشتا رو درست میکنه . از خدا بترسین برین دعا کنید خدا هم اونا رو خوشبخت کنه هم ب شما بخت بلند بده . خدا ب زندکی همه آرامش بده 

یا خیرالحافظین افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد