2777
2789
عنوان

اطرافتون دختری بوده که ازدواج خیلی خوبی داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 112575 بازدید | 1201 پست
تعریف میکنی عزیزماز دخترا بگو که چطور بودنشوهرشون خیلی پولداره؟

یکی از دختر عموهام واقعا توی شرایط سختی بزرگ شد واقعا ندار بودن ازدواجش با غریبه بود و الان پولدارن خداروشکر

یکی دیگه از دختر عموهام پولدار بودن خانواده پدریش بعد از اینا هست که جفت جفت خواستگار داشت حتی پسری که من ازش خوشم میومد رفت خواستگاریش و قبول نکرد 

ازدواجش با غریبه بود الان خیلی خیلی پولدارن 

دختر همسایه مونم معمولی بودن و ظاهرش هم خیلی معمولی

ازدواجش با پسر دایی مادرش بود و الان فوقالعاده  پولدارن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی وقته.واسه همین هم غریبی اذیتم کرد.ولی هیچ کس نمی دونه

عزیزم انشالله خدا کمکت کنه و بدلت ارامش بده

هنوزم می کنه یا فقط یکبار بود؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
عزیزم انشالله خدا کمکت کنه و بدلت ارامش بدههنوزم می کنه یا فقط یکبار بود؟

قصه اش درازه عزیزم.منشیش.دخترم یکسالش بود دختره رو استخدام کرد.مچشونو گرفتم.و خواستم طلاق بگیرم به دست و پام افتاد.غش کرد و خودشو به مریضی و سکته زد که نرم.و هر دوشون گفتن غلط کردیم و این حرفا.اما دختره هنوز هستش.مال همون شهره.شهر خطرناکیه و سر ناموس رحم نمی کنن.منم از ترسم نتونستم دختره رو بندازمش بیرون هنوز هستن.بچم الان پونز ه سالشه.و منی که نمی دونم هنوزم بینشون چیزی هست یا نه

قصه اش درازه عزیزم.منشیش.دخترم یکسالش بود دختره رو استخدام کرد.مچشونو گرفتم.و خواستم طلاق بگیرم به د ...

کاش مینداختیش بیرون

این حداقل ترین کاری بود که می تونستی کنی

البته دیگه فکرت رو مشغول نکن

با خدا معامله کردی

انشالله که دیگه بریده ازش

دلتو پاک کن

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
الان با این پول حتما ظاهرش رو درست کرده دیگه

بله  دندوناش رو کلا کوبید از نو ساخت ولی جراحی چشم جواب نداد اما قیافه تو دل نرو میلیاردی هم خرج کنی بازم به دل نمی شینه حالا یه جوری رفتار می‌کنه انگار دختر بیل گیتس

دوتا ازدخترخاله هام قیافشونو ب بچه نشون بدی ازترس میگیره میخوابه.اماااااا شوهراشون نگم براتیکی از دخ ...

وای دختر خدا نکشدت چه توصیفایی کردی😂😂😂😂😂😂😂خدا من رو ببخشه ولی قشنگ روحیه ام عوض شد انقدر بانمک گفتی😂❤️

کاش مینداختیش بیروناین حداقل ترین کاری بود که می تونستی کنیالبته دیگه فکرت رو مشغول نکنبا خدا معامله ...

همین دیگه من دلم به حال فقیری و بدبختی دختره سوخت حرفی تو شهر کوچیک واسش در نیاد.هر چی خدا بخواد همونه.در بعضی مصیبتها و گرفتاریها واقعا مصلحت و خیریتیه که بعدها بهش پی می بری.

دختر خالم والا چیز خاصی نداشت فقط خوشگله و بسیار بلند پرواز بود از بچگی 

14 سالگی عروس شد گفتیم خودشو بدبخت کرد ولی الان 22 سالشه سالن زده کلی مشتری داره خونه و ماشین آنچنانی دارن شوهرش دلال ماشینه

اخلاق خانوم چطوره؟ ازدواجشون سنتی بود؟

اخلاق صفر یعنی همه از دستش عاصی هستن با جاریش همکلاسی بودن معرفش جاریشه که الان از کرده خودش پشیمونه که اینو به برادر شوهرش معرفی کرده.یه بار خواسته بود با لباس باز بره عروسی مختلط شوهرش اجازه نداده بود زن زنگ زد صد و ده