2777
2789
عنوان

اطرافتون دختری بوده که ازدواج خیلی خوبی داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 112670 بازدید | 1201 پست

ولی‌‌ شوهر خوشگل و خوشتیپ که از لحاظ مالی هم خوب باشه در حد خودش‌ داشته باشه خیلی تو چشمه و خیلی دور و برش دخترا می پلکن و خیانت از رگ‌ گردن بهتون نزدیک تره...هر چقدر زیبا باشید وقتی شوهر خوب باشه کنارش زیبایی تون اصلا به چشم نمیاد 

تو محیط زنانه مثلا آرایشگاه و باشگاه ازتون خانوما تعریف میکنن ولی وقتی کنار شوهره باشید میگن خدا شانس بدهههههه

چقد شوهره ازش سره🫤 تو جامعه ما زنان علیه زنان زیاده اعتماد به نفس تون له میشه

پسرای خوشگلم مامان عاشق تونه😍🤰

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به ظاهر ازدواج عالی داشتیم اطرافمون اما من هیچ وقت نمیگم کسی خوش بخت کامله از روی ظاهر تجربه اینو به ...

من هر چی ادم‌خوشبخت که تو فامیلمون دیدم که همیشه همه حسرتشونو داشتن

تک تک 

گند زندگیاشون دراومده جدا شدن

یه سریشونم زندگی می کنن با زور

نمی دونم چه  حکمتیه

انگار اون‌که از همه بولد تره مشکلاتش بیشتره ولی نمی گه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
توچشمه چشمش میزنن

راست می گی اینم هست

یه مورد داشتیم تو فامیل 

از هرررر نظر اینا تک بودن

چهره 

پول 

اخلاق 

خانواده

پرستیژ

همممه چیز

یعنی شده بودن حسرت همه

امسال عید یهویی جدا شدن بعد ۵ سال

هنوزم باورم نمیشه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
شوهرش خیلی پولداره؟روحیات لطیف زنانه یعنی چطور؟ یکم از رفتارش بگو

آره ثروتمنده و مهاجرت کردن. نرم و لطیف بود آروم و نازنازی. هرگز عصبانی نمیشد  دنبال پیشرفت شخصی نبود و همین جوری آرامش داشت دنبال عشق و محبت بود هدف دیگه ای در زندگی نداشت درس یا کار براش ملال آور بود 

راست می گی اینم هستیه مورد داشتیم تو فامیل از هرررر نظر اینا تک بودنچهره پول اخلاق خانوادهپرستیژهممم ...

مردم چشم دیدن نداره 

من یکی میشناسم علنا میگه وااااای فلانی از کجا میاره النگو میخره، وای فلانی چرا چندتا درامد داره 

به گوش منم رسوندن برای منم میگفته 

راست می گی اینم هستیه مورد داشتیم تو فامیل از هرررر نظر اینا تک بودنچهره پول اخلاق خانوادهپرستیژهممم ...

من هم همسرم تحصیلات بالا تیپ خوب قد بلند همه چی تمام خودم هم همین طور توی فامیل خودم همه فکر میکنن زندگیم بهشته اما...اما...

بستگی به علاقتونم داره من بهتون سایت نویسی یا برنامه نویسی رو پیشنهاد میکنمولی دوره یادگیریشون کمی س ...

ممنونم از راهنماییتون

مدارک جهاد دانشگاهی بهتره یا آموزشگاه ها؟

برای فتوشاپ

چون خودمم پیش زمینشو دارم یه مقدار

بازار کارش دقیقا کجا میشه؟

واقعا اینطور فکر میکنی؟چه میدونم.شاید

جدیدا دارم اینطوری فکر میکنم 

هنوز به نتیجه قطعی نرسیدم 

روی افراد مختلف دارم بررسی میکنم 

تا الان هرچی زن ذلیل که حرف زنشونن و سر براه بودن زنها نسبت به خودشون خیلی ریزه میزه تر بودن 

من هم همسرم تحصیلات بالا تیپ خوب قد بلند همه چی تمام خودم هم همین طور توی فامیل خودم همه فکر میکنن ز ...

دقیقا همینه 

همیشه بیرون زندگی ادمو می بینن

اما چی عزیز دلم؟

اگه دوست داری بگو