2777
2789
عنوان

اطرافتون دختری بوده که ازدواج خیلی خوبی داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 112575 بازدید | 1201 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودم. ویژگی خیلی خاصی هم ندارم ظاهرم متوسطه وضع مالیم متوسطه همه چی در حد معمولی تنها چیزی که فوق العاده ست همسرمه اصلا عجیبه اینهمه خوبی تو یک آدم همه خانواده م مخالف بودن ولی الان عاشقشن بیشتر از من دوستش دارن

دو نفر رو می‌شناسم.

ویژگی اولی: زیبا، پدرش پارتی داشت و تونست برای داماد شغل خوبی جور کنه.

ویژگی دومی: زیبا، رقاص، خوش سر و زبون. با اونکه پدرش تو زندان بود، ازدواج موفقی داشت.

خدارو شکر خوشبختی؟؟؟

مردم فک میکنن خوشبختم شوهرم پولداره همش برام طلا میخره سالی چند بار سفر خلاصه همچی دارم ولی شوهرم اخلاق نداره اصلا اعصاب نداره هیچ محبتی بهم نمیکنه سر بحث کوچیک حرفهای خیلی بدی میزنه قلبم هزاربارشکسته 

مردم فک میکنن خوشبختم شوهرم پولداره همش برام طلا میخره سالی چند بار سفر خلاصه همچی دارم ولی شوهرم اخ ...

درست نمی شه قضاوت کرد اما سعی کن خودتو بکشی بالا دهن به دهنش نشی حداقل پول کلفتی ازش بکنی بری

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم