2777
2789
عنوان

خدایا شکرت که شوهر ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 59 پست
تا زمانی که حرف مردم برات مهم باشه روز خوش نمیبینی راه حلش بیخیالی یه گوش در یه گوش دروازه هستبیا حر ...

شوهرم حقشه چون خیلی سکوت کرده درمقابل خونواده اش ویه جورایی اوناهم منوادم حساب نمیکنن 

گاهی انسانم آرزوست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب مامانشه میذونی بعدا تو فشار عاق و نفرین اونا هم میوقته

اگه نفرین فقط به صرف اینه که اون مادره دل من عروس روبه ناحق بشکونه بزاربگیره ماهشت سال بچه نداریم نمیدونی این مادرشوهرچجورقهقهه میزنه وخوشحالی میکنه که اره بـچه اوردن هنربااینکه بخداخودش چندسال اول ازدواج میگفت بچه نیارین وشوهرموتحریک میکرد بعدمن تواین هشت سال هیچوقت هیچ بی حرمتی نکردم همیشه سکوت کردم واون بابی رحمی دلموشکونده 

گاهی انسانم آرزوست
اگه نفرین فقط به صرف اینه که اون مادره دل من عروس روبه ناحق بشکونه بزاربگیره ماهشت سال بچه نداریم نم ...

عمه من هی به مامانم گفت نازا 

بعد ما دنبا اومدیم

اما دختر خودش نمیتونه بچع بیارع

زندگب خیلی عجیبه کارما هم‌وجود داره

عمه من هی به مامانم گفت نازا بعد ما دنبا اومدیماما دختر خودش نمیتونه بچع بیارعزندگب خیلی عجیبه کارما ...

اوناهیچیشون نشد همه خواهرشوهرام وجاریام سه تارواوردن وبادمشون گردومیشکونن هرچندهیچکدومشون تربیت وادب درستی ندارن ولی خب 

گاهی انسانم آرزوست

ای جان 

خوش به حالت واقغا 

‌خوش به حالت 

خوش به حالت 

قدر این لحظه ها را بدون

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
نداشته باشی یه دردهداشته باشی صدتا درد😂

یه درد بهتر از صدتا درد نیست؟🤣

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

اگه نفرین فقط به صرف اینه که اون مادره دل من عروس روبه ناحق بشکونه بزاربگیره ماهشت سال بچه نداریم نم ...

بچه دار نشدن تو همین استرس و اضطرابی که داریه نمیدونم چرا فکر میکنی حتمی باید تا آخر عمرت احترام بزاری و خانواده شوهرت و بچسبی بکش بیرون دختر از اینا که انقدر عذابت میدن بیخیالی سر کن باور کن حامله میشی