2777
2789
عنوان

اطرافتون دختری بوده که ازدواج خیلی خوبی داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 112577 بازدید | 1201 پست
منظورم این بود منم یه دختری میشناسم که روز عاشورا خانوادگی به سلامتی شمر عرقخوری میکنن خونه ای که می ...

خوشبختی از زبون شما چیه ؟ از کجا می دونی خوشبختم به نظر من که بدبخت عالمان همه چیز این دنیا نیست تازه این دنیا هم تو داری ظاهر رو می بینی ابدیت رو ول کردی دو روز دنیا رو چسبیدی اونم صرفا ویترینش که قابل دیدنه تو که تو بطنش نیستی 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یکی از فامیل های شوهرم با یه بچه طلاق گرفته بود سنشم حدود چهل بود ، یه مدت با یه اقای متاهل فوق پولدار رابطه داشت ، مرده هم میلیون میلیون به حسابش پول میریخت ،اینم بدجور پاپیچ طرف شده بود همش میگفت زنتو طلاق بده و .... ( سر یه اتفاقی این موضوع رو فهمیدم ) 

بعد مرده از ترسش فرار کرد قالش گذاشت 

سر یه سال این زنه هم با یه اقای خییییییییلی خوب و پولدار و سر به زیر ازدواج کرد مرده انقدر ملک و املاک و کارخونه و ...داره اصلا نمیشه شمرد 

اینجا بود که باور کردم جیندا ها شانس دارن 😁

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

تا می خوای ازدواج خوبی داشته باشی بشین ویژگی های مورد علاقت رو بنویس بعد نگاه به ایسنا کن ببین چنین مردی لایق چه همسریه . اون ویژگی ها رو هم بنویس و تلاش کن به اون خصوصیات نزدیک بشی و تو ذهنت خیالت راحت بشه که به چنین شخصی رسیدی و داریش . 

اخه دختر با این قیافه چشم آبی درشت ابرو کمون ی ذره بچه بودن با اولین خاستگار پدرمادرشون فورا شوهرش د ...

قطعا اشتباه پدر و مادره !

متاسفانه این اشتباه تموم نمیشه که بچه هارو هنوز نمیدونن زندگی مشترک چیه شوهرش میدن .

به نظرم عاشق شدن لیاقت همه اس و همه یه بار باید تجربش کنن ، که متاسفانه خانواده ایرانی ، این چیزا رو نمیفهمن 

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

پول خوبع ولی اولویت زندگی نیست البته برای خیلیا هستتت مثل همون دختری ک دیشب گفت مهریم باید ۱۳۸۴تا با ...

قطعا یار خوب همه ی ماجراس !!!

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

تعریف میکنی عزیزماز دخترا بگو که چطور بودنشوهرشون خیلی پولداره؟

یکیو میشناسم بعد ۳ ماه از شوهرش طلاق گرفت و در حین مراحل طلاقش با یکی دوست شد و بعد با همون ازدواج کرد 

پسره تاحالا ازدواج نکرده بود 

بهترین جشنا بهترین عروسی خونه ماشین مغازه همچی داره و قراره بهش ارثم بزنه 

مهریه سنگینم گرفت 

و انقدر دختره رو آزاد میزاره که حد نداره حتی با دوستای پسرش مشکل نداره 

در نهایت میتونم بگم خ رابا شانس دارن 

من قضاوت نکردم فقط گفتم این زتدگی لیاقت این دختره نیست...متاسفانه سمت ما دخترارو زود شوهر میدن از۱۴ ...

سمت ما هم این شکلیه تقریبا 

دختر عمه ی منو دادن رفت با من همسن بود 

چون درس نمیخوند گفتن دیگه ممکنه خواستگار نداشته باشه 

البته دختر عمم خودشم بی میل نبود ، ولی خب 

به نظرم باید هنوز جوونی میکرد 

من قضاوت نکردم فقط گفتم این زتدگی لیاقت این دختره نیست...متاسفانه سمت ما دخترارو زود شوهر میدن از۱۴ ...

ببخشید حالا گفته هاتون منطقی شد 

من عذر میخام 🙏🏻🌱

بیشتر توضیح میدی عزیزم؟چجوری میشه تو مدار های بالاتر قرار گرفت

برو تو کانال سوده هروی توضیح میده راجع به این موضوع 

🔺این یک درسِ مهمه👈 ما در مدار افرادی قرار میگیریم، که با آنها هم فرکانس و در یک سطح انرژی هستیم؛در شرایط هایی قرار میگیریم که اون سطح انرژی ایجاب میکنه، هیچ بی عدالتی درکار نیست، هیچ اشنباهی در کار نیست،آنچه تجربه میکنیم دقیقا " از درون ماست، که بر بیرون ما تحمیل میشود".اگر اینو  واقعا فهم کنی و شروع به تغیر دادن کنی اون سطح انرژی و فرکانسی بکنی، زندگی تو قطعا متحول خواهد شد.ولی به صرف تغییر افکار، آیا ما تغییر فرکانس خواهیم داشت؟ قطعا خیر؛ تغییرات پایدار وابسته به تغییرات عمقی و درونیه

زِ همه دست کشیدم که تو باشی همه ام🫀✨