2777
2789

جزئیات خواب رو یادم نیست زیاد،فقط یادمه خواب دیدم یه مهر دستم بود که روش اسم امام رضا حک شده بود اگه اشتباه نکنم تو حرم بودم

بعد از خواب که بیدار شدم اون لحظه تنها چیزی که اومد تو ذهنم یکی از دوستام بود(زنداییش سرطان داره و حالش بده)و تو ذهنم با خودم تکرار کردم که فردا حتما به فلانی(دوستم)بگو برای شفا بیمارش چندتا مهر نذر اقا امام رضا کنه

و بعدم دوباره خوابیدم

بنظرتون بهش بگم؟اخه تو خواب چیزی بهم نگفتن فقط بعد اینکه بیدار شدم بلافاصله همچین چیزی اومد تو ذهنم

حتی نمیدونم میشه مهر نذر کرد و بعد اهدا کرد به حرم یا نه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اپلیکیشن Rezvan رو از بازار دانلود کن،یه قسمت داره به اسم خیرات و نذورات،میتونی اونجا پول واسه هر موردی که میخوای بفرستی.

امام‌حسین(ع): مهدی ما در عصر خودش مظلوم است،تا میتوانید درباره ایشان سخن بگویید و قلم فرسایی کنید،بیش از آنچه نوشته و گفته شده باید درباره اش نوشت و گفت.‌  منبع: صحیفه مهدیه،ص۵۲

به نظر من بی تاثیره این بیماریه با این چیزا خوب نمیشه من کاری به نذر کردن و این چیزا ندارم که درسته یا نه ولی این مریضیه سنگینه با این چیزا درمون نشده هیشکی مگر کسی که اولش فهمیده رفته به دادش رسیده ولی وقتی میگن یکی حالش بده یعنی پیشرفت کرده و غیر قابل درمان شده مریضیش متاسفانه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
به نظر من بی تاثیره این بیماریه با این چیزا خوب نمیشه من کاری به نذر کردن و این چیزا ندارم که درسته ...

اتفاقا یکی از نزدیکان من که دکترا جوابش کرده بودن با دعا و نذر و نیاز معجزه شده بعد از یه آزمایش دیدن هیچ اثری از بیماری نیست ، بیماری که دکترا هیچ امیدی بهش نداشتن

به نظر من بی تاثیره این بیماریه با این چیزا خوب نمیشه من کاری به نذر کردن و این چیزا ندارم که درسته ...

میدونم گلم

ولی دیروز دیدم دوستم استوری گذاشته بود حالش خوب نبود پرسیدم چیشده؟گفت زنداییم حالش بده

فقط گفتم انشاالله زود خوبشه

و اصلا دیگه حتی راجبشم فکرنکردم که بگم چون زیاد فکرکردم خواب دیدم...

اتفاقا یکی از نزدیکان من که دکترا جوابش کرده بودن با دعا و نذر و نیاز معجزه شده بعد از یه آزمایش دید ...

ببخشید ولی من نمیتونم باور کنم تا خودم برم پرونده ش رو باز کنم ببینم چجوری بوده چون جلو خودم هر کی متاستاز داده بود همه مردن

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

به دلت افتاده 

حتما بگو گناه دارن امید می گیرن

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

ن نگو 

اگه خوابتو تعریف کنی اثرش از بین میره 

بشین و ب امید خدا منتظر باش 

اگه در توانت هست شما ۵تا مهر نذر کن براش 

اگه هم توانشو نداری بازم ب هیچ کس نگو از خوابت بین خودت و خدا بزار باشه

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

ن نگو اگه خوابتو تعریف کنی اثرش از بین میره بشین و ب امید خدا منتظر باش اگه در توانت هست شما ۵تا مهر ...

خواب ندیدم که بهم بگن نذر کن

بعد اینکه بیدار شدم فقط این اومد تو ذهنم همین

اگه هم قرار باشه بهشون بگم فقط میگم مهر نذر کنید براش از خوابم قرار نیست چیزی بگم🥲🫠