2777
2789
عنوان

اطرافتون دختری بوده که ازدواج خیلی خوبی داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 112575 بازدید | 1201 پست
شوهرش خیلی پولداره؟سیاست یعنی چطوری چندتا رفتارشو بگوچرا تو چشمه؟ با رفتارش؟ یا شیک پوشه اینا

آره خیلی پولداران و سر شناس 

قبلا تیپش معمولی بود الان خب ازدواج کرده شیک پوش شده

منظورم از سیاست اینه بلده چطور رفتار کنه تو موقعیتای مختلف 

اینکه تو چشمه هم منظورم اینه کلا به چشم همه خوبو دوست داشتنیو زیبا میاد، خانوادگی حتی اگه مثلا رفتار بدی با کسی داشته باشن، رفتارش بدشون انگار دیده نمیشه و کسی ازشون دلخور نمیشه

ماهیان                                          از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند،                                                           و چون دریا آرام شد،                                              خود را اسیر صیاد دیدند....                                      تلاطم زندگی حکمت خداست                                    از خدا دل آرام بخواهیم                                                   نه دریای آرام...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خواهرم چون خوبی از خودش بود انتظار بیجاکه هیچ انتظار هم از شوهرش نداره دختر خالم هم دختر خوبیه برای شوهرش هم وقت میزاره نمیگه اینا بچه هامن و فلان 

شعار من . باجاهیلین وارد بحث و جدل نشو یا سخن شما سر به اسمان خواهد رفت یا مثله انها خواهید شد 

ظاهر هم نمیشه بهش دلخوش کرد الان با وجود همینم بهشون خیانت میشه 

شعار من . باجاهیلین وارد بحث و جدل نشو یا سخن شما سر به اسمان خواهد رفت یا مثله انها خواهید شد 
من یه دوست داشتم دانشگاه قد خیلی بلند . لاغر. و صورت بنده خدا زشتی داشت. یعنی جذابیت ظاهری صفرتو رو ...

شوهرش مصطفی نیست ؟؟  تو اینستا به اسیری گرفتتش قراره گل ریزان کنیم پول مهریه ی زنش رو بدیم  مصطفی رو آزاد کنیم 🤣🤣🤣

توروخدا منو سوال پیچ نکنید و دروغم نمی‌گم به خدای احد و واحد قسم ...عروس رئیس جمهور اشنام بود و دوست ...

کدوم رئیس جمهور؟

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!