2777
2789
عنوان

اطرافتون دختری بوده که ازدواج خیلی خوبی داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 112575 بازدید | 1201 پست

متاسفانه اکثرا از ظاهر زندگی دیگران برداشت میشه خیلی خوشبختن ولی یه موردی که خودم از نزدیک میشناسم عمه ی پدرم و عمه ی خودم بوده عمه ی پدرم با کسی ازدواج کرده بود که وزیر خزانه داری زمان شاه بوده و بسیااااارررررر پولدار  در حدی که این اقا اون زمان چند خونه و رستوران  توی آمریکا و آلمان و سوییس داشته و عمه ی پدرم اکثر کشورهای دنیا سفر کرده بود و زندگی شون با ملکه ها فرفی  نداشت خدمتکار داشت البته پدر پدربزرگم هم تاجر بودن اون زمان ، ولی پدربزرگم میگه شوهرخواهرش هر روز با یه زن بوده و فوق العاده هول  زندگی هاشون هم جدای از هم بوده هر کدوم توی خونه جدا زندگی میکردن ولیییییی فوق العاده پولدار بودن دیگه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برو تو کانال سوده هروی توضیح میده راجع به این موضوع 🔺این یک درسِ مهمه👈 ما در مدار افرادی قرار میگی ...

سوده هروی اینستا داره؟

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌
قطعا اشتباه پدر و مادره !متاسفانه این اشتباه تموم نمیشه که بچه هارو هنوز نمیدونن زندگی مشترک چیه شوه ...

موافقم باهاتون👏👏👏دقیقا عین دختر عموم ک مادرش بزور شوهرش داد ۶ماهه ازدواج کرده الان خونه پدرشه میخاد جدا شه

...https://abzarek.ir/service-p/msg/2012602

یکیو میشناسم بعد ۳ ماه از شوهرش طلاق گرفت و در حین مراحل طلاقش با یکی دوست شد و بعد با همون ازدواج ک ...

ببخشید متوجه نشدم ینی دختره دوست مذکر داره یا منظورت دوستای شوهرش بودن

این حجم از آزادیم ی روزی گندش بالا میاد

...https://abzarek.ir/service-p/msg/2012602

اعتماد به نفس وحشتناک

فقط مردای احمق نمیتونن اعتماد به نفس کاذب را تشخیص بدن و گول میخورن!! مگه آدم عقل نداره و نمی‌بینه که گول اعتماد به نفس کاذب طرف مقابل را بخوره.من شخصا از آدمای خودشیفته هزاران فرسنگ دوری میکنم