2777
2789
عنوان

اطرافتون دختری بوده که ازدواج خیلی خوبی داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 112575 بازدید | 1201 پست

بدبخت ترین مردم کسانی هستند که میشینن در مورد چهره های مردم و شانس شون صحبت میکنن!

بدتونم بیاد مشکلی نیست ...حرف حق تلخه!

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

حالا چون با میوه فروش ازدواج کرده بدبخته؟؟؟شاید خیلی هم خوشبخت باشه خوشم نمیاد قضاوت میکنین

اخه دختر با این قیافه چشم آبی درشت ابرو کمون ی ذره بچه بودن با اولین خاستگار پدرمادرشون فورا شوهرش دادن کاش عکسشو ببینی فقط خیلی خوشگله ولی این زندگی حقش نبود کاش پدر مادرش زود شوهرش نمیدادن ..اخه ن ماشینی ،ن طلایی،ن سفری ،شبو روز تو خونه با ۲تا بچه ...بنطرم این دختره لیاقت ی زندگی خوب رو میداشت

...https://abzarek.ir/service-p/msg/2012602

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسی احساس میکنم خوشبختی رو توی پول میبینی ولی اینجوری نیست :)پدر من آره پولدار بود ، دکتره مامانمم ر ...

پول خوبع ولی اولویت زندگی نیست البته برای خیلیا هستتت مثل همون دختری ک دیشب گفت مهریم باید ۱۳۸۴تا باشه تقریبا شد ۷۰ملیاردو ۲۴۵میلیون فک کنم چرا چون دوستاش مهریشون تاریخ تولدشونه

خیلی از دخترام دیدم بساز و با درک و شعور بودن و خوشبختی رو در کنار هم بودن و عشق ب همدیگه دیدن پول میاد و میره ولی عشق اینجوری نیست عشق خالص ...کسی از گشنگی نمیمیره خانم وقتی عشق باشه تو زندگی مرد میره کاز میکنه و زنم پست اندازه میکنه ولخرجی نمیکنه ک زن فلانی اینو خرید اونو خرید تا وقتی ک زندگیشون جون بگیره و بیاد بالا ...راست گفتن ک یار خوب تمام ماجرا 

حالا چون با میوه فروش ازدواج کرده بدبخته؟؟؟شاید خیلی هم خوشبخت باشه خوشم نمیاد قضاوت میکنین

من قضاوت نکردم  فقط گفتم این زتدگی لیاقت این دختره نیست...متاسفانه سمت ما دخترارو زود شوهر میدن از۱۴سالگی شرو میشه طرف ۲۰سالشه میگن تموم شد دیگه اون دختره ام یادمه دوم راهنمایی بود عقدش کردن ۲سال بعد ازدواج...

بدبخت ترین مردم کسانی هستند که میشینن در مورد چهره های مردم و شانس شون صحبت میکنن!بدتونم بیاد مشکلی ...

خب مشخصا همیشه کسی که طرف یه مساله ای هست بهش برمیخوره

مثل الان شما

خوشبختا خوشگل متوسط همه رقم داریم ولی حرف اول شانس و سرنوشت یدونه داریم بهش میگفتن خنگه از بس این بش ...

مطمئنا دعای خیر مادربزرگش و کار خوبش هم تاثیر داشته تو زندگیش

اخلاق دختر چطوره؟

من خوشبختی رو این میدونم که دوتایی باهم یه چیز بخوان یه مدل زندگی یه هدف یه زوج و میشناسم رفتن شمال بعد ۱۲ اینا سال بچه دار نشدن .‌باهم کار چوب انجام میدن خونه شون کسیو راه نمیدن دوتایی باهم خوشن . منظورم اینه رفت و آمدی نیستن .... زندگی ایده آل من اینه که قسمتم نشد . 

یکی از اقوام ما که قیافه هیچ 

فرهنگ ضعیف

اما مادر باسیاست و زبرزرنگی داشت

دخترش رو شوهر داد عجیب غریب 

پدرشوهر خلبان

مادرشوهر پزشک

شوهر دکتر 

از اولم بردش آمریکا

من یه زن موفقم که قدر داشته هامو میدونم و برای رسیدن به خواسته هام تلاش میکنم....پیش به سوی خوشبختی