2777
2789
عنوان

اطرافتون دختری بوده که ازدواج خیلی خوبی داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 112577 بازدید | 1201 پست

بنظرم نمیشه از روظاهر قضاوت کرد من پزشک دیدم همه حسرتشون را میخوردن شب کنار خودم کشیک بود با شوهره فحش و فحش کشی و شوهرمیگفت تو بایک مردی الان بعد هانمش گوشی را داد دست من گفتم بیمارستانه اصلا تعجب کردم از شون 

اما یک فامیل داشتیم دختر و پسره هردو خانوادش خوب بودن بهترین عقد و عروسی را گرفتن پدر عروس یک ماشین کادوداد پدر داماد یک ماشین کادو داد بهشون سر عقدم کلی سکه دادن خونه دادن گفتم خوش به حالشون اول زندگی پی قسط و بدهکاری نیستن برا جور کردن زندگی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینا به شانس و تقدیره عزیزم

زیبا دیدم از ازدواج شانس نیاره و کسی هم هیچی بلد نبوده دیدیم ک شانس داشته

تو تقدیر مشخصه ک کجاها شانس و اقبال بیشتری داریم

خودم ازدواجم تو تقدیرم بوده یعنی قسمتم بوده ک باهاش ازدواج کنم

هم تو چارتم هست هم قبلا ک حتی نمیشناختم کسی بهم گفت 

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترعموی شوهرم ک قراربودزن شوهرم بشه ولی شوهرم بخاطر زبو درازیش و بی ادبیش نتونس بخادش بشدت پولراره پدرش و تک قرزندبودالان ی شوهرمعمولی کرده خوش اخلاقه خیلی و خونه ماشینم داره ظاهرشون کومیگه خوشبخته بشدت دیگه بقیشو نمیدونم 

ولی اینونمیدونم چراشوهرم منو اومدگرفت منی ک هیچی نداشتیم همیشه برام سواله 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

چقد بعضیاتون حسود و بخیلین چقد چشماتون به زندگیا لاکچری مردمه که طرف قیافه نداره ولی شوهر پولدار دار ...

آره واقعا بعضیا جوری درمورد دختر بد میگن حتی دلم نمیاد کامنتشونو لایک کنم ناراحت میشم

فقط به احترام اینکه زحمت میکشن برام مینویسن لایک میکنم

تعریف ازدواج خوب برای هر کسی متفاوته...

از نظر دید ،خیلی ها بنظرم خوشبخت و زندگی ایده آلی دارن و داشتن ولی چه زندگی هایی ک سالها تو ذهن من و اطرافیان خوشبخت بودن اما یهو درون زندگیشون ک دیده شده کوپ کردیم از شدت تعجب...

یه سری سیب ها ظاهر خوب و باطن کرم خورده ای دارن

💌❤️❤️❤️‍🩹مـرا اینـگونـه توصیـف کــن: «وسـط دریــا ،شـنا بلـد نبــود ، به فکـر نجــات ، برای ذره ای زیـسـتن❤️❤️💔💌

چطوره مگه زندگیش؟ شوهرش خیلی پولداره؟

شوهرش خارج کشور زندگی میکرد.خیلی خیلی راضی هست.یعنی چیزهایی دیده و میبینع که تو رویاهاش هم جایی نداشتن.چون اصلا نمیدونست چی هستن.خواهرشم خوش شانسه.خانوادشون فقیر و حاشیه یه شهر کوچک زندگی میکردن.برادراش هم ناجور بودن اما خواهرشم با یه پسر بالاشهری تهرانی ازدواج کرد.یه جوری هم تهران تهران میکنه انگار اونجا بدنیا اومده بزرگ شده

پایدار باشین عزیزم😘ازدواجتون سنتی بود؟

نه ولی دوست خانوادگی بودیم از دوتا شهر و دوتا فرهنگ متفاوت و جدا و کلا  دور بودیم ولی خانواده ی همسرم قلبا خانوادمو دوست داشتند و خانواده ی منم قلبا خانواده همسرمو دوست داشتن

یه جوری از این وصلت خانواده ها و فامیل های دو طرف حتی خوشحال بودن

چون مارا میشناختن و میدونستن چحوری هستیم

برخورد و رفتارامون تو سفر و سختی دیده بودن

هم طرف من هم طرف همسرم 

صبر همیشه نتیجه میده❤️حتی بعد از سالها❤️