2777
2789
عنوان

اطرافتون دختری بوده که ازدواج خیلی خوبی داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 112575 بازدید | 1201 پست

من ازدواج خوبی داشتم از نظر مالی منظورم نیست 

ولی شوهرم خیلی خوشتیپ و ورزشکاریه ، اخلاقشم عالیه ، خانودشم دوس دارم ، خیلیم باهوش و کاری هست جایی بریم فامیل های دور از هم میپرسن اون پسره کیه از بس تو چشه 😁 

بعدش از نظر مالی هم پیشرفت کردیم خداروشکر شوهرم خیلی باهوش و کاریه 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله متاسفانه خیلیا خوشبختو فقط تو پول میبینن،نمونش همین تاپیک کسایی که مثال زدن بغیر از یکی دو مورد ...

ولی اگه اون روی زندگیش رو ببینن شاید نظرشون عوض بشه.

پول خوبه اما به تنهایی کافی نیست.

.....

والا دختر عمه ام ازدواج خوبی به لحاظ مالی داشت الانم پولدار ترین فرد فامیله ولی خب شوهرش خیانت میکنه و ظاهری هم هر دو پایینن

آهان اول ازدواجم پولدار نبودن پنج سالی کشید کلی ملک خریدن الان ۵ تا خونه فقط داره 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
سیندرلا لامذهب از خدمتکاری به کجا رسید...

ماهم یکی اینجوری دیدیم 

یه پرونده ای داشتم یکی از آشناها گفت دوستی دارم قبلا دادستان بوده بریم راهنماییت کنه با مادرم رفتیم خانمش اومد مادرم بعد صحبت اینا گفت تو فلانی نیستی گفت چرا من همون اول شناختمت مامانم فضولیش گل کرد گفت تو کجا این شوهر و زندگی کجا 

دیگه خودش گفت بنده خدا زنش فوت شده من رفتم برای کارای خونه و غذا اینا کم کم خواستم بهش نزدیک بشم گفته وسایلتو جمع کن برو گفت انقدر گریه کردم که کجا برم کسی ندارم و اینا دیگه نگهم داشته ازدواج کردیم دوتام بچه داشت بنده خدا ولی واقعا یارو فوق پولدار بود 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
اره ما تو فامیلمون یه دختر خانمی بود خیلی خوب و نجیب بود ولی پدرش خسیس بود به شدت ازدواج کرد جهاز هم ...

آدما نون قلبشون رو میخورن👌🏻👌🏻

انشاءالله شما هم روز به روز خوشبخت تر بشید🤍

زِ همه دست کشیدم که تو باشی همه ام🫀✨

خودم البته تا روزی ک بچه دار بشم خوشبخت بودم الان دیگه حس خوشبختی ندارم و هیچی نمیتونه خوشحالم کنم شاید چشممون زدن

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

بقیه رو کار ندارم

بقیه فامیل زندگی منو از بیرون میبینن فکر میکنن زندگی پادشاهی و غرق در اسایش و خوشی و تفریح و ارامش هستم

ولی یه روز خوش ندارم تو زندگیم. هرروز اشک چشمام جاریه.

هرروز استرس میکشم . هرشب با دل شکسته و غصه خوابم میبره

انواع اقسام بیماریهای عجیب غریب که خودم و شوهرم گرفتیم و مشکلات مالی که شوهرم با کار زیاد و حتی کار تا نصف شب میخواد حل کنه ولی هنوزم حل نشده

مشکلاتی که بچه هام دارن  ولی نمیتونم به کسی بگم

مشکلاتی که میگم منظورم شلوغی و درس نخوندن نیست. مشکلاتی که برای حل کردنشون همه زندگیمون رو گذاشتیم ولی هنوزم هست

ولی بقیه حسرت زندگی منو میخورن چون از مشکلاتم پیش کسی نمیگم و خودم دارم زیر فشار له میشم

اون چیزی که از زندگی بقیه میبینی همه ی حقیقت نیست