2777
2789
عنوان

اطرافتون دختری بوده که ازدواج خیلی خوبی داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 112575 بازدید | 1201 پست

یکی ازاشناهای من یه دخترمعمولی بودکه تاسوم دبیرستان رشته کارودانش بیشترنخونده بودیه بابای کارگرداشت که بشدت خسیس بودوبه زورخرجشونومیدادیکی ازاقوامشون پسرخوبی بودمامان دختره خودش چندبارزنگ زدبیایدخاستگاری دخترم وچون میدونست توشهرکوچیک دخترش دوست پسرداره وزودهمه میفهمن به زورچسبوندش به اون پسروخودشونم باورشون نمیشددقیقادوسال بعدازازواجشون پسره کارمنده بانک بود دستگاه خرید وزندگیش ازاینروبه اون روشد الان چندتاخونه چندتاماشین  چندتازمین دارن دوتاپسرداره قشنگ سالی هشت نه بارمسافرت میره هرلباس وطلایی که بیاداولین نفراون میخره خونش همیشه عین فروشگاهه بهترین خوراکی هاومیوه هاتوخونشه وازهمه مهمترسوهرشه بااینکه خیلی معمولیه یجوری باهاش حرف میزنه ورفتارمیکنه انگاریه فرشته است که اومده روزمین وقتی رومبل میشینه بالش میزاره زیرپاش الان پسرهاشم یادگرفتن با مامانشون مثل ملکه رفتارمیکنن بخام تعریف کنم یه کتاب میشه ولی من هیچ کسواطرافم مثل اون ندیدم همه ازفامیل وغریبه حسرتشومیخورن ولی هیچ وقتم چشم نمیخوره شوهرشم خیلی چشم ودل پاکه واهل خدا

من یه دوست داشتم دانشگاه قد خیلی بلند . لاغر. و صورت بنده خدا زشتی داشت. یعنی جذابیت ظاهری صفرتو رو ...

قد بلند بودن ک خودش یه آپشن

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم ی دوست دارم دختر تا هفتم درس خونده قدش تقریبا 160 و خورده ایه متوسط روبه چاقه دماغ گنده هم داره چشماش سبزه ولی اینقد ریزه ک نگو جای خیلی بدی زندگی می‌کنه خانواده هم معمولی اخلاق اصلا ندارع کینه ای و زخم زبون ژنه از اوناس ک عیب یکیو بگه و خیلی هم خسیس الان ی خاستگار داره خووووشکل پولدار کارخونه داره ماشین خارجی وووووووو

آره، دختره خودش پزشک و فوق تخصص رادیولوژی بود و استاد دانشگاه تهران، چهل سالگی با یکی از همکاراش ازدواج کرد یه دختر هم داره

هر چه دلم خواست نه آن می شود، هرچه خدا خواست همان می شود😊
خط آخرت منو یاد یه موردی انداخت که خانواده دختره روز عاشورا مخصوصا برنامه عرقخوری اجرا میکنن حالا می ...

ببخشید نفهمیدم به ذره واضح تر میگید 

من کلا چیزی که از زندگی دخترعمم دیدمو گفتم و واقعا فکر میکنم خیلی خوشبخته و همچیو باهم داره

کلا فضای خانوادشون عالیه همه تحصیل کرده و فهمیده نه مثل مذهبیای تعصبی همه جور آدمی تو خانوادشون هست

زرافه ی بابا هستم.یک عدد وطن پرست..بحث کردن رو زیادی دوست دارم..برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خیلی خوبه می تونم راهنماییتون کنم..مترجمم هستم و ساب کیدراما و سیدراما میزنم 🤭 تایپم intj بنفشه. سنیم که مشاهده میفرمایید درسته و سن روحی بندس..دلتون خواست برا منم صلوات بفرستید و بگید تا منم دعاتون کنم.قطعا سنتصر ان‌شاءالله 🇵🇸🇵🇸

ولی نظر من اینه فقط ظاهر زندگی بقیه رو نگاه نکنین ک چقد خوشبخته...

منم مادرپدر رو سرم نبوده از بچگی و پیش مادربزرگم بزرگ شدم..و خیلی اهل حجاب نبودم ..همه میگفتن کی میاد با این سرو وضع تورو بگیره..حدقل پدر مادر نداری یکم حجابتو رعایت کن و ‌‌‌... خلاصه محل کارم با همسرم آشنا شدم و ازدواج کردیم و همه دهناشون باز مونده بود ک خوشبحالش خیلی شوهرش خوبه و فلان و تو کل اقوام پیچید ک فلانی چ شوهری کردی.‌

و الانم هرکی از بیرون زندگی منو میبینه فک میکنه خیلی خوشبختم ولی من اصن خوشبخت نیستم.‌. ظاهر زندگیم خوبه..شوهرم اخلاقش خوبه باهام ولی خیانت دیدم و حالم داغونه..دیوونه شدم.‌افسرده شدم ولی جلو بقیه نشون نمیدم....این یعنی خوشبخت بودن؟؟ 

فکر می کردم یکی از دختر عموام ولی اونم مریض شد بنده خدا 

اختلاف سنیش باهمسرش پونزده سالشه و اقاعه ازدواج دومش بود (اولی رو چون تا لنگ ظهر می خوابید و از سر کار میومد غذا نبود و یسری اختلافات دیگه جداشد ازش)

ولی با این خدا راشکر خیلی خوب و خوشبخت بود 

خیلی هم زیباس 

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

منم یه مورد دارم از اشناهای نزدیک دختره اصلا خوشگل نبود و لی خانواده خوبی داشت از نظر مالیم متوسطشوهرشفوق العاده دوسش داره وبهش احترام میزاره وضع مالی شوهرش عالیه خیلی خیلی خیلی پولدار

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشد لطفا اگه واجب بود تو تاپیک تگم کنید