2777
2789

مثلا من هر وقت پسربچه می بینم میگم اگر پسر داشتم اصلا اعصابم نمی کشید به این حجم شیطنت هاش‌ .

نمیگم بده اتفاقا پسربچه شیرینه ولی حوصله زیاد میخواد .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه خدا بهت پسر بده صبر هم بهت میده 

منم دو تا پسر دارم یک دختر 

پسر اولم الان ۱۸ سالشه خیلی اذیتش کردم طفلکی رو اما بچه اخرم که الان ۲ سال و نیمه هست رو کاملا ازاد گذاشتم با حوصله بزرگش میکنم 

❤❤❤

در ضمن دختر و پسر نداره پسر اول من اروم و حرف گوش کن بود بر عکس دخترم که سلیطه ای بود برا خودش

همه چیز رو با کولی بازی میگرفت 

اما پسرم واقعا اقا بود 

الان پسر آخرم هم مثل دخترم هست سلیطه سلیطه 

اما من هر چی خواست بهش نمیدم 

❤❤❤

من پسر دارم کلا سخته اما احساس می کنم پسر سخت تره من پسر کوچیکم به نسبت آرومه اما جاریام که همش میگن دخترمون خیلی شیطنت می کنه وقتی میان خونمون میبینن خیلی فرق داره می گن همون به زعم من پسر آرو م من م به نسبت بچه های اونا خیلی شیطون تره بعد بچه ها که میفتن به هم یکسره اونا بکن نکن می کنن می گم ولشون کنید بچه هستن اونام به من می گن چه اعصابی داری ... ولی خیلی خیلی سخته در کل بچه دلری

اگه خدا بهت پسر بده صبر هم بهت میده منم دو تا پسر دارم یک دختر پسر اولم الان ۱۸ سالشه خیلی اذیتش کرد ...

خدا نگهداره‌ .ولی تو این اوضاع نابسامان اقتصادی  همین ی دونه بسه. 

خیلیییییی دنبال شیر خشک گشتم خیلیییییی. تا هشت ماهگی به بهش شیرخشک زیر شش ماه رو دادم چون پیدا نمیشد.یه مدت قحطی اومد کلا شیر و عوض کردم . باز  دوباره شیرخشک بالای شش ماه پیدا نمیشد به بچه ۱۶ ۱۷ ماهه شیرخشک زیر شش ماه دادم .اصلا حالم بد میشه از این بی سروسامانی

من پسر دارم کلا سخته اما احساس می کنم پسر سخت تره من پسر کوچیکم به نسبت آرومه اما جاریام که همش میگن ...

میگم که پسر داشتن ریلکسی خاصی میخواد که همه ندارن .نمیگم پسر بده خیلی هم خوبه اما انرژی بیشتری صرف نگهداریش میشه‌

خدا نگهداره‌ .ولی تو این اوضاع نابسامان اقتصادی همین ی دونه بسه. خیلیییییی دنبال شیر خشک گشتم خیلیی ...

بخاطر اینکه بچه هاتون رو وابسته دولت و مواد غذایی بیرونی میکنی 

من که از اول فقط شیر خودم رو دادم و مشکلی نداشتم ...

هم اینمی بچه ام بالاست هم اینکه بچه هایی که با شیر مادر تغذیه میشن بچه نای خوبی بار میان از همه لحاظ...

من نمیدونم شما چه جوری جراتدمیکنید شیر خشک بدین؟؟

اگه شیر ها فاسد باشن میدونی چه بر سرتون میاد؟؟؟

❤❤❤
میگم که پسر داشتن ریلکسی خاصی میخواد که همه ندارن .نمیگم پسر بده خیلی هم خوبه اما انرژی بیشتری صرف ن ...

منم یا بار دیدم یه پسر بچه با مشت میکوبید تو شکم مامانش تند تند و ادای مبارزه ی بتمن رو در میاورد:/ ولی مامانه هیچی نمیگفت اصلا عین خیالش نبود من بودم یه نیشگونش میگرفتم تا بتمن رو فراموش کنه اصلا اعصاب ندارم کسی از حدش فراتر بره حالا میخواد بچه باشه یا پیر

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
بخاطر اینکه بچه هاتون رو وابسته دولت و مواد غذایی بیرونی میکنی من که از اول فقط شیر خودم رو دادم و م ...

هیچ کس بیشتر از مادر بچه شو دوس نداره و براش دل نمی سوزونه. 

اگر کسی شیرخشک میده قطعا یک مشکلی هست ، وگرنه آدم به پاره تنش که نمی‌خواد ظلم کنه. 

خداروشکر شیرخشک به بچه م ساخت و قدش از بقیه بلندتر و سیستم ایمنی ش مقاوم تره. 

اگر شیرخشک دادم بهترین غذای کمکی رو هم بهش دادم، بحدی که کل روزم وقف خوراک بچه مه.