2777
2789
عنوان

من مرد بی اعتبار نمیخام نمیخام چ کنم💜

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 38 پست
ماکه غیرازعلافی احمقی وبی غیرتی و...........چیزی ازمشروب خوراندیدیم شمادیدین؟

هر کسی اخلاقی داره  عزیزم دلیل نیس مشررب میخوری بی غیرتی  همسر سابقم گهگاهیمیخورد ولی غیرتش حرف اول رو میزد

متعد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن

بگو گلم چی؟

من توی جمع‌هایی که میرم تو جشن‌ها و مهمونیامون سرو میشه 

و تا الان این چیزایی که شما می‌گید و ندیدم همه هم آدم‌های لول بالایی هستند یعنی فکر نکن آدمای بیکار و علافی هستند تو جمعمون دیگه پایین‌ترین سطح آدمی که ما داریم که تحصیلات دانشگاهی نداره ۴ تا دهن مغازه داره که دوتاشو خودش داره می‌گردونه دو تاشم داره خانمش می‌گردونه مابقی هم یکیش ارشد حسابداری داره یکیش هم پرستار یکی دوتایی دیگشونم هستند که مسئول فنی و مسئول مکانیکی کارخانه خیلی بزرگ هستند یعنی فکر نکنی آدمایی هستند که دراز به دراز تو خونشون خوابیدن پاشونو رو پاشون انداختن نه اتفاقاً خیلی هم زندگی‌های خوبی دارن لزوماً قرار نیست هر چیزی که ما دیدیم نسبت به همه جامعه هم همون باشه تربیت خانوادگی محیطی که آدما توش بزرگ میشن ا همدیگه فرق می‌کنه

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هر کسی اخلاقی داره عزیزم دلیل نیس مشررب میخوری بی غیرتی همسر سابقم گهگاهیمیخورد ولی غیرتش حرف اول ...

ببین متاسفانه توی ایران شرایط یه جوریه که اگر یکی توی خانواده و یه شرایط یا یه آدم به درد نخور یا یه مثلاً اوضاع بدی باشه اون رو به همه جامعه تعمیم میده مثلاً اگه یه زنی شوهرش برادرش یا پدرش آدم هیزی باشن اون رو به همه مردای دنیا تعمیم میده و میگه همه مردا همینجوری هستند چه بسا تو این سایت کم ندیدی که طرف میاد میگه مردها مثل حالت سرگردانن ما باید حجابامونو رعایت کنیم ما باید خودمونو بپوشیم چون اونا نمی‌تونن خودشونو کنترل کنن و دست خودشون نیست و به گناه می‌افتند و وقتی میگی اون‌هام انسانن چرا نمی‌تونن خودشونو کنترل کنن مگه حیوونن میگن نه اونا مردن 

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

عزیزم ماخوبی توشون ندیدیم وازشون زیادضربه خوردیم

چون برای شما اینجوری اتفاق افتاده برای بقیه هم لزوماً اینجوری نیست 

و صد البته من خودم تو یکی از همین جمعا میرم ببین ۱۰ سالی یک بارم آدم جدید به جمعمون اضافه نمی‌کنیم اکیپمون همون اکیپی هستش که داریم یعنی شاید با خیلیا در حد سلام و علیک باشیم ولی هیچ وقت باهاشون هیچ رفت و آمد بیشتر از سلام علیک نخواهیم داشت 

عزیزم ماخوبی توشون ندیدیم وازشون زیادضربه خوردیم

الهی

متعد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن

چندسالته؟

۲۷

من کلا پیشنهادم ازدواج نکردنه نه بخاطر اینکه مجردی و بچه داری بخاطر اینکه حقیقتا دیگه به آدمای این ز ...

درست میگی کلن این ب کنار خواستگار های خوبم دارم ولی  نمیخامقبول کنم

شاید اگ جات بودم با دخترم ب زندگیم ادامه میدادم،اخرش همه تنها میشیم حالا مطمئنی ت پنجاه شصت سالگی همسرت کنارته و نمرده ،ولی خب ازون طرفم ازدواج باهاله اگ مستقلی بد نیس بازم تجربش کنی ولی خب این کیسی ک گفتی اصلن مناسب نیس

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید
من توی جمع‌هایی که میرم تو جشن‌ها و مهمونیامون سرو میشه و تا الان این چیزایی که شما می‌گید و ندیدم ه ...

شما از پول و تحصیلات طرف گفتید اینا لول آدما رو تعیین نمی کنه ، از شخصیتشون بگو از دانایی و انسانیت شون بگو تا ببینیم لولشون چقد بالاس

کاربر آقا 

شما از پول و تحصیلات طرف گفتید اینا لول آدما رو تعیین نمی کنه ، از شخصیتشون بگو از دانایی و انسانیت ...

فکر می‌کنم همین کفایت می‌کنه که سرپرستی چند تا بچه بی پدر مادر رو بر عهده دارند جهیزیه چند تا دختر را با پدر و مادرشون جور کردن و دادن شب‌های احیا محرم غذا درست می‌کنم برای کودکان کار و آدمای معتادی که تو کوچه و خیابون می‌بینیمشون جایی ندارن برن غذا پخش می‌کنن هزینه تحصیل چند تا بچه بد سرپرست رو میدن چیزی که امثال شماها فکر نکنم اصلاً به گوشتون خورده باشه

فکر می‌کنم همین کفایت می‌کنه که سرپرستی چند تا بچه بی پدر مادر رو بر عهده دارند جهیزیه چند تا دختر ر ...

همه حرفات درست و منطقی فقط کاش با جمله آخرت خرابش نمی کردی « چیزی که شما به گوشتون نخورده » این قضاوت کردن هم از زندگیت حذف کنی خیییییلیییییی خییییلی بهتر میشی 

کاربر آقا