2777
2789
عنوان

اطرافتون دختری بوده که ازدواج خیلی خوبی داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 112455 بازدید | 1201 پست
😍😍😍😍خدایی آره آیسان خیلی ازدواج عالی داشته

اینکه شوهرش همسن  پدرش  است عالی است؟؟؟

مصاحبه ی مهناز افشار را بخون 

میگه من و گلزار تو رابطه ی عاشقانه بودیم

مهناز گفته

هر روز ممکنه یکی دیگه بیاد بگه 

مردی که قبلا با خیلی ها بوده  

هر لحظه ممکنه  بره مثل اکثر مردهای این مدلی 

کجای این ازدواج  خوبه؟؟؟

چرا اینقدر برده و اسیر پول شدید؟؟؟؟؟؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چطوره ازدواجش؟شوهرش خیلی پولدارهچرا ساکت ترین؟ مظلوم و ساده بود؟

ظاهرا مظلوم بود 

آب زیرکاه بود 

مخ طرفوزد 

پولدار؟؟ 

الان  سوئدهستن وبسیارخوشحال وموفق 

همه فامیل دهنشون وامونده

لطفا هیچکس درخواست دوستی نده 

یکی از اشناهای ما پزشک بود قدبلند خوش قیافه همه خواهربرادراش دکتر و مهندس عاشق منشی دوستش میشه که داشته مراحل اخر طلاقشو انجام میداده توعروسیش خانواده پسره نرفتن چون مخالف بودن حالا زنه قد زیر ۱و ۵۵ قیافه تماما عملی ومصنوعی و زیباییش معمولی و پدر معتاد و خواهرای مطلقه 

حالا دوتا بچه ازش داره شوهر وخانواده شوهر مریدشن

اینکه شوهرش همسن پدرش است عالی است؟؟؟مصاحبه ی مهناز افشار را بخون میگه من و گلزار تو رابطه ی عاشقا ...

مهناز اینم گفته که من قبل ازدواجم رابطه با جنس مخالف داشتم چشمو گوش بسته نبودم 

فک کنم غیر مستقیم گلزارو گفته

یکی بود فکر میکردم خیلی خوشبخته ولی اشتباه میکردم

دقیقا مثل من

سالهاست عضو نی نی سایتم،اما این کاربری رو تازه درست کردم که فقط بیام مشکلات خودمو همسرمو بگم که کمی سبک بشم چون کسی رو ندارم دردامو بگم،

ی دختریی تو فامیلمون بود از زیبایی ظاهری هیچ بهره ای نبرده بود  تمام خواستگاراش مشکل داشتن یکی زن طلاق داده بود . یکی سمعکی بود. یکی پاش کوتاه بلند بود لنگ میزد . خلاصه این همه رو رد کرد همه میگفتن میترشه اخر صبر کرد با یه پسر خرپول باباش کارخونه داره ازدواج کرد خیلی قلب مهربونی داشت دختره بنظرم ادما نون قلبشونو میخورن

نه راستش هرکدوم مشکلی دارن، از ظاهر نمیشه قضاوت کرد

دوست نزدیکم شوهرش اخلاقا خوبه ولی خب وضعیت مالی خوب نیست و بعد ده سال همچنان طبقه پایین خونه بابای دوستمن...

دوست دیگم با شوهرش شش ماه ایران و شش ماه اونورن و خیلی لاکچریه زندگیشون اما من در جریانم چقدر مادرشوهر وحشتناکی داره حتی شش ماهی که اروپان هرروز با تماس تصویری اشک دوستمو درمیاره ... 

دختر داییم که اونم میدونم یک اخلاقای عجیبی شوهرش داره مثلا بااینکهخیلی ظاهرا امروزیه، اجازه تحصیل و کار بهش نمیده و دختر دایی من با کوه استعداد فقط یکسره تو فکر خرید لباس و چیزای بیخوده، کلا پسره اخلاقای عجیب زیاد داره

در کل زندگی بی مشکل ندیدم تاحالا، شماهم اگه دیدید حتما از درونشون خبر ندارین

خودم

همه حسرت زندگی منو میخورن

ویژگی اینه که دردت رو به کسی نمیگی.مهمونی رو میری ولی زیاد نمیشینی که آشنا بشی! و ....

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!

ندیدم و ایمان دارم که نخواهم دید چون اصلا چنین چیزی محاله ممکنه .. 

اینجا زمینه ما انسانیم با هزار تفاوت و خطا و اشکال و..که البته جذابیت زندگی به همین چالش هاس

بهشت که نیست جانم ! البته که من همیشه بهشت رو بشدت حوصله سر بر دیدم

باز هیجان برزخ و جهنم ... خخخخ

دونفرومیشناسم یکیشون دختره خداشاهدیه بندانگشتت میرفت جای حفره های صورتش خونشون خرابه بوداوضاع پدرداغون نون شب نداشتن یکی ازپسرایرمعروف شهرکه خیلی هم ادم بااصالت ونجیبی بودیهویی رفت خواستگاریش دختره دیپلم هم نداشت تنهامزیتی که داشت چشمای رنگی داشت الان بعدازبیست سال خون اون اقاروتوشیشه کرده واون خانوم فقط بریزوبپاش ومسافرت خارج وعمل زیبایی همه خونواده اشوکشیده بالا وانقدرتوسراون اقا زده بیچاره فقط پول درمیاره برازنش،یکی دیگه هم دختره ازدواج کرده بود وخونواده درستی نداشت یعنی فاحشه بودن شوهرفهمیدوطلاقش داددختره رفت خارج کشور قاچاقی اونجابایه پزشک پولدارهمه چی تمام ازدواج کردیعنی پسره سوسک شده واسه این دختره هرماه صدمیلیون میفرسته واسه مادردختره خونه وماشین واسه خواهراش ومادردختره گرفته

گاهی انسانم آرزوست