مادرم چند ماه بود شبا نمیخوابید از ترس همش میگفت یه چیزی میاد بالای سرم قلبمو فشار میده شبا داد میزد ما میگفتیم توهم زدی چیزی نیست ولی نه راست میگفت بیماری و اتفاقای عجیبی برامون میافتاد
منم خیلی اذیت میشدم رفتیم پیش یه آیتالله گفت سحرتون کردن ما هم باور نمیکردیم بعدش
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
زندگی کسایی ک ب این خرافات معتقدن همیشه نا ارومی دارن . همیشه توهم میزنن بقیه واسشون دعا و طلسم گرفتن خودشونم مواقع سختی سراغ این کارا میرن
رفتیم تو سال ۲۰۲۵
این خزعبلات واقعا خنده داره
مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}
پرسیدم میتونید بگید کی گفت از فامیل درجه یک هست گفت اسم فامیل هاتون رو بگید من بهتون میگم کدوم از بین ۵۰ تا اسمی که دادیم دست گراشت رو اسم شوهر خواهرم گفت این ادمه
ما هم اصلا باور نمیکردیم میگفتیم بابا چرت میگه اون ادم نماز خونه روزه میگیره اصلا باورمون نمیشد
یعنی خدا بخدا ی تیکه کاغد و ی قفل و ی نیت ناپاک از طرف بنده ی حسود و بخیل زندگی ی انسان رو نابود میکنه؟؟؟ خدا و اراده اش رو زیر سوال میبرید واقعا !
مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}
اتفاقا من هرچی به ظاهر مومن دیدم بیشتر دست تو اینکارها دارن ....
صدای اذان را بلند تو خونتون پخش کنید ، ۴۰روز سوره بقره را بخونید یا صوتی با معنی گوش بدید ، حرز امام جواد هم به دست راست مادرتون ببیندید خوب خوب میشه .....یادتون هم باشه خدا از همه قدرتها بالاتره
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....