2777
2789
عنوان

اطرافتون دختری بوده که ازدواج خیلی خوبی داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 112455 بازدید | 1201 پست
چرا دیالیز میشد ؟؟؟

ادما چرا دیالیز میشن چون کلیه هاشون رو ازدست میدن!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایشالله بهترین ها نصیبت بشود و هم خودت و هم بچه ها غرق خوشبختی باشید بخدا توکل کن و دعا کن خدا خیلی ...

مچکرم عزیزم مرسی من یدونه بچه بیشتر ندارم!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
خوب چند ساله بودن ؟؟ شوهرها چند ساله بودن؟دخترا شاغل بودن ؟کجا پیدا شدن این پولدارها ؟؟؟؟

یکیش 32 بود یکیش 24  اون 24 ساله نه الانم بیکاره میره میگرده عصرا برا خودش اون یکیم منشی بود شوهرش چون کارخونه دار براش دفتر بیمه باز کرد 

دختری از جنس فولاد

خودم خداروشکر ازدواجم موفق همسرم دوستم داره ،رابطمون تواوج احترامه و یه خانواده خوب ۳نفره ایم خیلیا اطرافمون هستن ک خب حسادت میکنن ازنظر مالی هم ک خب معمولی اما اون ازدواجی شما میگید توفامیل هستن ک طرفشون میلیاردره یا پزشکه و زبانزد هستن و حسود زیاد دارن ولی خب میدونم بعضیاشون زندگی های گرم ندارن 

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
هم میگی می‌رفته کافی نت و چت می کرده هم میگی آویزون نبودهبعد هم دیگه پسر ده سال بزرگ تر که احتیاج ب ...

کجای دنیا چت به معنای آویزون بوده؟؟؟؟؟؟؟ ایشون تفریحی با دیگران چت میکرد اون موقع تازه باب شده بود یاهو مسنجر . قطعا شما سنت بره بالاتر یه طرفه قضاوت نمیکنی همه چیز رو میسنجی اون موقع دوست من ۲۰ بود همسرش ۳۰ الان پسر کم سن چی داره ؟؟؟؟؟ ایشون چون سال ها کار کرده بود و خودشو بالا کشیده بود سنش رفته بود بالا. شما ترجیح میدی همسرت سنش کم باشه و هیچی نداشنه باشه یا کمی بالاتر و صاحب خونه زندگی و درامد خوب ؟؟؟؟؟. بعدم چه ۱۰ سال چه ۵ سال طرف شرایطش اوکی بوده ایشونم ازدواجی ازدواج کرده کجاش ایراد داره؟؟؟ 

وقتی بخوای واقعا اونی که میخوای رو جذب کنی باید خیلییییی رعایت کنی قاعده و قانون داره کتاب راز رو بخ ...

یه کتاب دارم در مورد همین چیزاست پیدا کنم حتما اسم کاملش رو میفرستم برات. من تا چند فصل رفتم جلو مو به مو . بعدش متاسفانه یه اتفاق بزرگ خانوادگی برامون افتاد و روحی به کل به هم ریختم ادامه ندادم ولی خدایی جذب و انرژی مثبت و تجسم خیلی جوابه. از طرفی رو هیچ چیز به خدا اصرار بیش از حد نکن وقتی چیزیو خواستی و درخواست هاتو جایی نوشتی دیکه بسپر به خودش رها کن خودتو با کار کلاس باشگاه .... سرگرم کن نچسب بهش خودش در زمان مناسب اتفاق میفته بچسبی بهش و تو زمانی که تو میخوای نشه فقط حال خودتو خراب کردی 

باهوش بودهد

چه عرض کنم. تنها هنری که داشت زبونش بود که گاهی مار رو از لونه میکشید بیرون وگرنه مواقع دیکه به شدت بد دهن و زبون تلخ داشت اگه یه ذره قیافه داشت خدا هم نمیتونست نگهش داره اینقدر که از خود مچکره. میدونی طرز فکر تو زندگی خیلی تاثیر داره با اینکه نه هنری داشت نه قیافه ولی خودشو خیلی دست بالا می‌گرفت 

عزیزم میشه تعریف کنید چه برنامه ای ریخته بودن؟ منظورم مادرشون هست که تلاش میکرده

از دعا اینا شروع شد فقط من میدونم اینارو تو کل فامیل 

بعدم دعا ها گرف اوکی شدن 

به جای اینکه مثل اکثر مامانا مخالفت کنه پشت دخترش وایساد کمکش کرد 

ارتباط خوبی گرف با پدرمادر پسره 

در کل نمیدونم کار خوبی کرد یا بد بود ولی عاقلانه بود و به نفع دخترش بود واقعا

کلی کار دیگه کرد وقتی اومدن خاستگاری رنگ عوض کرد مامانش 

هی پسره رو دعوت میکردن خونه که دختره ما ته تغاریه فلانه 

تو فلان جوری(عیب های الکی)

با کلی ناز کردن هم دختره رو دادن بهشون

من میدونستم از ۳ سال قبل دوستشون فقط برنامه میریخت 

یبارم از زیر زبونش در رفت گفت منکه گفته بودم پسرتون برا من میشه اخرش بزرگش کردین برا دختره من