2777
2789
عنوان

میذارید شوهرتون با دوستاش بره بیرون❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 71 پست
میدونم خیلیا با حرفی که میخوام بزنم میان مخالفت میکنن ولی من متنفرم از اینکع مرد با دوستاش بره بیرون ...

اره من هروقت میرم خونه ی بابام پیاماشو با مادرش میخونم که نوشته مامان من شب نمیام نگران نباش! حالا به من میگه خونه مادرشه چ غلطی می‌کنه نمی‌دونم وای احتمالا باغه با دوستای ولگردش

شوهر منم همینه فقط نمی‌دونم خیانت می‌کنه یا نه شوهرت کجا عرق میخوره؟ خیانتش در چه حد بوده؟

با دوستاش توخونه باغ یا ویلای شمال دوستش شوهرمن رفت همبستر زن های خراب شد به لطف دوستاش وبی عرضگی خودش ۲بارش من فهمیدم ولی مطمعنم بیشتر ازایناست 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب چیکار کنم اوایل کار به کارش نداشتم دو شب مست می اومد خونه از باغ،اونم هرشب الان حساس شدم .خودشم م ...

آها اگه این جوری که حق داری  اول تاپیکت  گفتی همیشه  این جوری نیست

تنها راه که به ذهن من میرسه  باید کاری کنی فضای خونه از بیرون رفتن براش جذاب تر بشه 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
نمیخوام ته دلت خالی کنما ولی احتمالا شوهرت خیانت میکنه ،شوهرمنم میره بادوستاش خونه باغ گاهی تانصف شب ...

خیانت جنسی؟ 

منم حس خوبی به رفیقاش و خودش ندارم منتظر لو رفتن خیانتش هستم هرچند خیلی وقتا شک کردم ولی گردن نگرفته