2777
2789
عنوان

میذارید شوهرتون با دوستاش بره بیرون❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 71 پست

آره بچه نیست که باید گاهی برای خودش باشه 

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا نره ؟ 

آدم احتیاج داره مواقعی رو دور باشه فکرش راحت شه 

معمولا آدما با دوستاشون که هستن فکرشون راحت تره 

من میرم اونم میره 

البته دوستای من خانمای دوستای همسرم هستن می‌شناسیم همدیگه رو

اگه دوبار رفته باشی خونه ی پدرت شوهرتون زودی دوستاشو جمع کرده باشه رفته باشه مجردی شمال چی؟ بعدم جوا ...

مطمعنی خیانت نمیکنه ،چون دقیقا رفتاراش مثل شوهرمن یه دوستش توشمال ویلا داره مکان جور میکنه میرن اونجابرا 😞😞

من همسرم با رفیقاش تقریبا هفته ای دو سه بار بیرون میرن مسجد میرن و خب چرا باید گیر بدم؟ زندانیع مگه؟ ...

شوهر تو مسجد می‌ره شوهر من می‌ره باغ تا دیروقت مست می‌کنه.یا من خونه بابامم گوشیشو از دسترس خارج می‌کنه می‌ره شمال تا چندروز ازش بیخبرم

با این گیردادنات وکنترلای بی جات حق داره دروغ بگه

خب چیکار کنم اوایل کار به کارش نداشتم دو شب مست می اومد خونه از باغ،اونم هرشب الان حساس شدم .خودشم میگه از ترس جیغ جیغای منه که هرشب نمیره ولگردی

اگه دوبار رفته باشی خونه ی پدرت شوهرتون زودی دوستاشو جمع کرده باشه رفته باشه مجردی شمال چی؟ بعدم جوا ...

نههههه اصلا جوری برخورد کن جمع کنه خودشو 

بعدا ازش انتظار خاصی نداشته باش 

همه چی ازش میبینی

شناختی روتون ندارم از زندگی تونم چیزی نمیدونم

چه مرد چه زن نیاز داره با هم جنس خودش وقت بگذرونه.. البته سالم! 

بخصوص مردا

اگه بخوای الکی حساس بشی داری بهش میفهمونی تو با ازدواجت محدود شدی و شادی های مجردتو نداری تو تحت کنترل منی! 

واین برای رابطتتون خطر ناکه

اگه به دوستاش مطمئنی شل کن تا بیاد برات تعریف کنه 

من شبا جایی نمیخوام شوهرم همینطور ولی آزادش گذاشتم هروقت حرف تفریح میشه مشوقشم بره و برای خودشو دوستاش خوراکی میذارم یا شام زیاد داریم میگم بگو بیان.. 

با نای دوستام دوست شدم البته همه چیز چهار چوب داره و کنترل شده ست.. دوستام مومن پاکن خیالم راحته.. 

توهم اگه مطمئنی سالمن باهاش دعوا نکن... یکم شل کن ولی کنترل کن

توهم شبا جایی نمون که عادت کنه شبا نیاد.. یا با دوستاش بره مسافرت

از هرکس اندازه شعورش توقع دارم حتی شما کاربر عزیز🐞
شوهر تو مسجد می‌ره شوهر من می‌ره باغ تا دیروقت مست می‌کنه.یا من خونه بابامم گوشیشو از دسترس خارج می‌ ...

نمیخوام ته دلت خالی کنما ولی احتمالا شوهرت خیانت میکنه ،شوهرمنم میره بادوستاش خونه باغ گاهی تانصف شب ومست برمیگرده خدا لعنتشون کنه

شوهر تو مسجد می‌ره شوهر من می‌ره باغ تا دیروقت مست می‌کنه.یا من خونه بابامم گوشیشو از دسترس خارج می‌ ...

ن  همشم مسجد نمیرن کافع میرم دورهمی خونه میرن اتفااقا یکی از دوستاش باغ‌هم دارع میرن ولی خب دلیل نمیشه وقتی میدونم هدفشون تفریحه گیر‌بدم 

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

مست میاد خونه جریان دیگه داره مطمئن باشید مجردی همین بوده زمان ازدواج باید تصمیم درست می‌گرفتی بجا ج ...

اره تو نامزدی تا چهار صبح هرشب با دوستاش باغ بود می‌گفت بعد عروسی اینکارو نمیکنم.بعد عروسی فکر کردم انجام نمیده ولی کرد فقط تا دو شب بود

شوهرمن میره من باتفریح سالم مشکلی ندارما ولی دوستاش خرابن،بشدت عرق خور زن بازن با اینکه متاهلن،شوهرم ...

شوهر منم همینه فقط نمی‌دونم خیانت می‌کنه یا نه شوهرت کجا عرق میخوره؟ خیانتش در چه حد بوده؟