2777
2789
عنوان

میذارید شوهرتون با دوستاش بره بیرون❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 71 پست
اره من هروقت میرم خونه ی بابام پیاماشو با مادرش میخونم که نوشته مامان من شب نمیام نگران نباش! حالا ب ...

از من میشنوی جلوشو بگیر 

اگه نگیری بعدا چیزای مختلف ازش دیدی نباید ناراحت بشی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا کی بیرونه اینو بگو؟

بعضی وقتا تا ۱۱ و ۱۲ شب😤😂

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

کاری ندارم چون معتقدم آدم نیاز داره تایمی هم با دوستاش باشه خودمم هم سفر هم تفریح با دوست هامو هر چند وقت یکبار دارم البته ما عقدیم ولی در اصل موضوع فرقی نداره

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
دو سال

چرا از اول جلوشو نگرفتی 

من همون نامزدی تکرار کرد رفتم دم خونشون به باباش گفتم یا پسرتو جمع کن یا من مهریمو میزارم اجرا من روز خواستگاری توضیح دادم کع باید ولگردی بزارع زمین 

از اونموقع گذاشتع زمین

چرا از اول جلوشو نگرفتی من همون نامزدی تکرار کرد رفتم دم خونشون به باباش گفتم یا پسرتو جمع کن یا من ...

گفتم خب صبح تا شب کار می‌کنه بعدش بره تفریح اشکالی نداره آخه از هم دور بودیم.خیلی سر رفیق بازی‌اش داستان داشتیم چون هرشب می‌رفت الان هفته ای یکبار شده از ترس من کمتر می‌ره همونم هزارتا دروغ میگه میره