2777
2789
عنوان

شام چی دارید من شوهرم نیست با بچه ها میریم بیرون 😂🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 820 بازدید | 79 پست
بخدا هنگ بودم یه لحظه داغ شدم گفتم ماهی ندارم که

سری بعد اومد قرمه بزار فقط بگو سری پیش دلتون قرمه میخاس گذاشتم با ترشی دیگم چیزی نزار جلوش آدم ناسپاس حیف زحمت ک براش بکشی چون بهرحال باد میکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بابا آدم وقتی هیچی نمیگه حداقل خیال خودش راحته عذاب وجدان نداره منم هیچی نمی‌گم.امروز پدر شوهرم ...

اخ که اینا با این زبون تلخشون اون دنیا چجوری میخوان جواب بدن .آخه بتوچه بچه تخت داشته باشه یا نه

سری بعد اومد قرمه بزار فقط بگو سری پیش دلتون قرمه میخاس گذاشتم با ترشی دیگم چیزی نزار جلوش آدم ناسپا ...

مطمئنم قرمه بزارم باز یه چی دیگه میخواد .ترشی گفتی یادم اومد ترشی از بالکن آوردم بریزم یهو گفت مگه نگفته بودم ترشی درست نکن به اجاق ما نمیوفته .لب به ترشی هم نزد.فقط دوتا سه تا بعد غذا ژله گرفت دستش رفت رو مبل خورد .به شوهرش می‌گفت ماست نخور سردیت میشه من هم ماست و اسفناج درست کرده بودم هم ماست و خیار با تزیین گردو و کشمش و نعنا و گل سرخ.نزاشت اون لب بزنه سالاد کاهو هم اون دفعه گذاشتم گفت ما نمی‌خوریم نزار سالاد ماکارونی هم میگه اینا چیه میزاری جلو غذا خوردن رو میگیره