2777
2789
عنوان

شام چی دارید من شوهرم نیست با بچه ها میریم بیرون 😂🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 82 پست
روم نمیشه آدمی نیستم واسه شکم برم جایی.خودش اخلاق منو می‌دونه تازه تو خونم چقدرم حرف بارم کرد و رفت ...

خدا رحمتش کنه.بیخیال اینا معلومه خیلی بی فرهنگن

با من بحث نکنید لطفاً با من بحث نکنید 
ولش کن این آدم خیلی پروه والا باز صد رحمت به مادر شوهر من که فقط تیکه میندازه

این تیکه و پرویی با هم داره .دختر بزرگم مثل خودم خونگرم و هوش برخورده کوچیکه دوسال و نیمه هست گریه میکرد یهو گفت بزرگه به ما رفته کوچیکه مثل شماست مهمون میبینه گریه میکنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این تیکه و پرویی با هم داره .دختر بزرگم مثل خودم خونگرم و هوش برخورده کوچیکه دوسال و نیمه هست گریه م ...

وای خاک بر سرش کنن زن گنده چقدر حرف مفت زده واسه شکم دختراش

خدا رحمتش کنه.بیخیال اینا معلومه خیلی بی فرهنگن

ممنون عزیزم دنیا بارم کرد و خورد و برد .دخترمو پدرشوعرم بغل کرده بود رو مبل وسط اینا بود یهو به دختر ده سالم گفت پاشو برو اونور جا نیست وسط نشستی بیچاره دخترم بغض کرد

خدا کمکت کنه با این عفریته

هی پشت دستمو داغ میکنم ولی از رو نمیرم.صدا هم نکنم خودش خودشو دعوت می‌کنه.تازه اسباب کشی کردم یه نیومد بگه چیکار میکنی بعد که جاذبه جا شدم یه ریز زنگ شوهرم گفت دستمون خالیه بیا سر بزن سه شب مهم دیداره گفت وا یعنی شام نیام دستت درد نکنه بزور خودشو دعوت کرد آخرم اینارو بارم کرد

شوهرت باهات خوب باشه کافیه اینا هم میگذره عزیزم

خوبه.ولی در مقابل اونا سکوت می‌کنه اولا اینطوری نبود ولی انگار زبونشو بستن .چه میدونم ممکن بی احترامی نکردم سپردمش به خدا

خوبه.ولی در مقابل اونا سکوت می‌کنه اولا اینطوری نبود ولی انگار زبونشو بستن .چه میدونم ممکن بی احترام ...

اره بابا آدم وقتی هیچی نمیگه حداقل خیال خودش راحته عذاب وجدان نداره منم هیچی نمی‌گم.امروز پدر شوهرم اومد خونمون من باردارم بچه اولی مامانم سیسمونی گرفت.میخایم میز و عسلی بخریم 

شوهرم در موردش حرف زد جلو پدرش.دیدم پدرش گفت مامانت میخواد برای بچت تخت خواب بخره؟،من اصلا دهنم باز موند که این حرفو از کجاش در آورد ما داشتیم در مورد میز حرف می‌زدیم.منم گفتم مامانم برای بچه اول همه چی گرفته برای این شوهرم باید بگیره یهو دیدم گفت یعنی چییییییی؟من اصلا موندم این حجم از پرویی از کجا اومده خیلی بهم برخورد شوهرم هیچی نگفت فقط گفت پس چی همه چی براش میخرم.فقط همینو گفت

اره بهتره پس همين تصويب شد 😁👍

ای جاانم😍😂😂

نوش جووون

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................