2777
2789
عنوان

کار مشکوک دیشب همسرم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 11409 بازدید | 237 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شاید بدون شورت رفته کلابازرسی بدنیش میکنی مگه هر بار بیرون رفتنی :/

عزیزدلم همسرمه!بازرسی نمیکنم 

ولی باهم تو ی خونه زندگی میکنیم 

حوالی ظهر جمعه از حموم دراومد گفت ی شورت بده خانوم

دادم بهش 

چرا شبش نباید پاش باشه!!!

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....
وای زن امضات

🍀💚🦋

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
نباید بیاره خونه!که شسته بشه؟

ممکنه خجالت کشیده شما ببینی یا نمیتونسته اون کثیفی رو تا رسیدن خونه تحمل کنه  انداخته سطل اشغال.باور کن سند خیانت نیست این موضوع

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
با شورت از خونه رفته سر کار بدون شورت برگشته خونه،عجیب نیس؟

مطمئنی ک با شورت رفته؟ شاید قبلش دراورده 

بهش میگفتی شورت قبلیت کو؟ بشورش یا بده بشورم ببینی چی میگه

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو اتاق وقتی اومد لباساشو دراره دیدم سر و صدای بستن کشو میاد اومدم گفتم چیکار میکنی هول شد گفت هیچی ...

گیر نده بهش فعلا ولی حواس ات را جمع کن اگه سابقه خیانت داره یه کم مشکوکه . ولی نمیشه قطعا گفت خیانت کرده

خدایا شکرت

عجیبه،خوب میپرسیدی ازش

تفره (طفره) رفت

دیگه حوصله بحث نداشتم حقیقت

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....

عزیزم تو خودت تاحالا چیزی نشده نخوای شوهرت بفهمه؟

بخوای پیش خودت بمونه؟

هزار تا اتفاق ممکنه افتاده باشه که نخواب به شما بگه

مثلا خودت نشده شورتت کثیف بشه و بندازیش دور؟

نمیدونم چرا همتون دارین فکرای بد میکنین

خب چرا ازش نمیپرسی؟

چون منطق نداره متاسفانه

دیگ خیانت هم بکنه شورتشو جا نمیزاره این فکرا رو نکن 

وقتی همچین چیزایی پیش میاد بهتره از خودش بپرسی ..بگو ها مگ صب شورت نداشتی تا جواب بده....شاید صب لباس عوض کرده رفته شورت نپوشیده

عزیزم تو خودت تاحالا چیزی نشده نخوای شوهرت بفهمه؟بخوای پیش خودت بمونه؟هزار تا اتفاق ممکنه افتاده باش ...

دقیقا

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
متن شما گویای این مطلب نبوداخب چرا همون لحظه نپرسیدی؟

گفتم طولانی نشه 

در خوشبینانه ترین حالت شاید مثل پسرعموم اسهال بوده تو خیابون در رفته تو دستشویی عمومی شورتشو دور انداخته

بنظرم بدون دعوا و بدون حالت طعنه ازش بپرس راستی مگه روز قبل شورت نپوشیده بودی,؟

فقط 34 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍