2777
2789
عنوان

همسر من یه مشکلی داره غیر از خودم و خودش کسی نمیدونه

| مشاهده متن کامل بحث + 2526 بازدید | 91 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

احتمالش کمه

سنت کمه فعلاصبرکن واسترس نداشته باش

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

الان دانشجوام حداقل بعد ۲۱ میتونم

اول برو دکتر ببین چقد طول میکشه پروسه بارداری بعد برنامه ریزی کن

شاید گفت ۱سال طول بکشه

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️

قبلش بهتون گفته بود ؟ قبل ازدواج ؟ بعضی آقایون این چیزا رو برای خودشون نقص نمی‌دونن و به طرف اطلاع نمیدن و خودخواهن ولی برای زن اگر چنین چیزی باشه حتما به همه خبر میدن که چنین چیزی بوده بهم نگفته 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
کی گفته ای وی افی هستین؟ الکی حرف رو شوهرت نندازهمون تک بیضه بعضی وقتا میتونه کار ۲ بیضه بکنهبعدم سن ...

پزشک

الکی نیست مشکلمونه  

منظور از سن کم اینه که فعلا شرایط بچه داری ندارم دانشجوام

لایک نکن خواهر منننن