2777
2789

بچه ها خونواده همسر من کلا شهرستانن با دوتا از خاله هاش و دایی هاش در ارتباطم ادمای بدی نیستن ولی تو جمع اگه در مورد ی موضوعی صحبت بشه و من تو اون موضوع در مورد خودم حرف بزنم میفهمم قشنگ تو گوشیشون یچی مینویسن و به هم نشون میدن اصلا قصد کلاس گذاشتن ندارم به هیچ وجه نمیدونم چرا همچین برداشتی میشه اعتماد بنفسم اینقد کم شده چیکارکنم بنظرتون

باهاشون حرف نزن اونا نمیخوان تو بفهمی در مورد چی حرف میزنن کارشون هم خیلی خیلی زشته ولی مشکل از اوناس از تو نیست 

منم مادرشوهرم با یه زبون دیگه با دختراش حرف میزنه بی احترامی ب منه ولی منم گفتم الهی یکی مثل خودش گیر دخترش بیاد 

باهاشون حرف نزن اونا نمیخوان تو بفهمی در مورد چی حرف میزنن کارشون هم خیلی خیلی زشته ولی مشکل از اونا ...

ینی تو جمعشون اصلا صحبت نکنم ؟ چیکار کنم ک بفهمن من میفهمماینارو وو خیلیی زشته کارشون ... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه رفتارشون مسخره هست!

ممکنه الزاما پشت شما حرف نمیزنن درباره یه چیزی بین خودشون که مرتبط با حرف شماست ولی بلند گفتنش به نظرشون آبروشون رو میبره میگن

مثال میزنم شما دارین تعریف میکنین دیروز رفته بودم مغازه عموم ، اونا واسه هم تایپ میکنن راستی از عموی علاف خودمون چه خبر😂😂😂

الزاما حرف اونا درباره شما نیست

هر چند رفتارشون زشته

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

اصلا باهاشون صحبت نکن بی فرهنگن به شدت

منم تو خونه مادرشوهرم اینا یه موقع از یچیزی بگم مثلا چند روز پیس داشتم میگفتم رفتیم فلان ظرفو خریدیم و بعد شوهرمم گفت اره سلیقش خیلی خوبه قشنگ شد وسایا دیدم خواهر شوهرم پای مامانشو نیشگون گرفت ابرو انداخت بالا بعد یکم دیگه بهم پیامک دادن

یا مثلا خواهرشوهرم پشت گوشی خیلی وااضح میگه مامان صدای من رو بلندگو نیست کسی نمیشنوه برو بیرون مادرشوهرمم بلند میگه نه من پیششون نیستم کسی نمیشنوه صداتو😕😕

اصلا باهاشون صحبت نکن بی فرهنگن به شدتمنم تو خونه مادرشوهرم اینا یه موقع از یچیزی بگم مثلا چند روز پ ...

مثلا بحث رانندگی بود من داشتم میگفتم اره اینکارو کنی بهتره ( خالش تازه کاره ) بعد دیدم تو گوشی واس هم یچی نوشتن فقط تو همین مورد مشکل دارما در حالت عادی بد نیستن

ینی تو جمعشون اصلا صحبت نکنم ؟ چیکار کنم ک بفهمن من میفهمماینارو وو خیلیی زشته کارشون ...

حرف بزن اما زیاد خودت رو دخالت نده تو حرفاشون چون انگار خوششون نمیاد جلوی تو حرف بزنن 

کسی هم حرفی زد و گفت چرا ساکتی بگو خب در گوشی صحبت میکنن گفتم شاید دوست ندارن من حرف بزنم

این حرف رو ک بزنی از صدتا فوش براشون بدتره

حرف بزن اما زیاد خودت رو دخالت نده تو حرفاشون چون انگار خوششون نمیاد جلوی تو حرف بزنن کسی هم حرفی زد ...

حس میکنم اینو بگم ینی قبول کردم ک ضعیفم 

اصن اهمیت ندم ب حرفاشون بهتر نیس؟

حس میکنم اینو بگم ینی قبول کردم ک ضعیفم اصن اهمیت ندم ب حرفاشون بهتر نیس؟

نه عزیزم تو ضعیف نیستی اونا دور از جونت اشغال و عوضی ان ک همچین رفتاری دارن منم خانواده شوهرم اینجورین ادم عاقل رو دیونه میکنن با رفتارهاشون اینا کارشون اینه فقط باید با سیاست تمام برخورد کنی و