2777
2789

اونایی که از مشکلات زندگیشون میگن یک کلام میگن طلاق و اونایی که از مشکلات درد و ناراحتی میگن برو دکتر سریع برو

انگار خوده طرف تو مریخ زندگی میکنه طلاق یا دکتر نمیدونه چیه اونم تو این دوره زمونه . اگه میتونست یا میخواست که تاپیک نمیزد مستقیم میرفت همونجا اون یا میخواد باهاش همدردی کنید یا یه راه جدیدی بگین بهش. بخدا همه طلاق و دکتر میدونن چیه اولین پیشنهادتون این نباشه  

خوب پس چی بگن دقیقن ؟؟؟

طرف میاد ۹۹ درصد عیب های دنیا رو میگه شوهرم داره

بقیه جز طلاق چی میتونن بگن؟ تشت گلاب با گلبرگ و ماساژ؟

یا وقتی مریضه چیکار کنن؟ تجویز دارو کنند؟؟

هر وقت به من بی احترامی میکنی، هرگز با بی ادبی جوابت رو نمیدم..چون تربیت پدر و مادر من با والدین شما قطعا خیلی متفاوت بوده...۹۹ درصد اطلاعات راجب بواسیر و عمل و ..تو این سایت اشتباه محضه..فقط به پزشک مراجعه کنید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همدردی یه چیزی

اما،راه جدید؟😐

مگه داری با علما و دانشمندان هوافضا مطرح میکنی که راه جدید میخوتی،اینجا نی نی سایته،کاربرایی که الان همه دانش آموزن و جوابتو میدن.

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

تاپیک میزنی یکی میگه فلان تاپیکمو گزارش بزن یکی میگه فردا امتحان دارم صلوات بفرست 

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره؛ باهام درست برخورد کن من به اندازه کافی قلبم شکسته🪽🖤🤌🏻

خب تاپیک بغلی میگه جدا شدم بابام نمیذاره مستقل بشم تنها راهش اینه واسته تو روشون بره سره کار مستقل بشه دیگه😐

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
خوب پس چی بگن دقیقن ؟؟؟طرف میاد ۹۹ درصد عیب های دنیا رو میگه شوهرم دارهبقیه جز طلاق چی میتونن بگن؟ ت ...

خب میاد دردو دل کنه . وگرنه مستقیم میرفت دادگاه پاسگاه. فک کنم اونایی که اینارو حفظ کردن و به بقیه هم میان نسخه میپیچن میان طرفداری میکنن. درضمن همیشه هم طلاق نیس راههای دیگم هست ولی اینا همون اول زرتی به همه طلاقو میگن

همدردی یه چیزیاما،راه جدید؟😐مگه داری با علما و دانشمندان هوافضا مطرح میکنی که راه جدید میخوتی،اینجا ...

من دانش آموز نیستم😐

دیشب شدم ۳۳ ساله

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

من قطعا طلاق رو پیشنهاد نمی دم اما در مواردی که خودم علم ندارم جرات نمی کنم سلامتی و زندگی بقیه رو با نظراتم در خطر بندازم..پیشنهاد می کنم برن پیش متخصص..

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
کسی ک بخواد بفهمه منظور این خانومو میفهمه مغلطه نکنین

نه من واقعن نمیفهمم

مثلن خانوم تاپیک میزنه شوهرم معتاده و دست بزن داره ما چه راهنمایی باید بکنیم؟؟ چی بگیم ؟ دنگ بزاریم پول کمپ جور کنیم؟ بریم با شوهر حرف بزنیم؟ پماد برای جای کتک خانم بگیریم؟

خوب میگیم معلومه این ادم درست نمیشه برو طلاق

کار دیگه ای از دست کسی برمیاد؟؟؟؟؟؟؟

هر وقت به من بی احترامی میکنی، هرگز با بی ادبی جوابت رو نمیدم..چون تربیت پدر و مادر من با والدین شما قطعا خیلی متفاوت بوده...۹۹ درصد اطلاعات راجب بواسیر و عمل و ..تو این سایت اشتباه محضه..فقط به پزشک مراجعه کنید