2777
2789
عنوان

شام چی دارید من شوهرم نیست با بچه ها میریم بیرون 😂🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 82 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بخدا هنگ بودم یه لحظه داغ شدم گفتم ماهی ندارم که

اخرم تو قیافه چرا دخترامو نگفتی .بخدا کاش از سفره عکس مینداختم هیچی کم نبود ولی خانم ناراحت بود یه هفته هم هست رفته بی محلی می‌کنه 

اخرم تو قیافه چرا دخترامو نگفتی .بخدا کاش از سفره عکس مینداختم هیچی کم نبود ولی خانم ناراحت بود یه ه ...

یعنی ببخشید ها ببخشید احمقی اگه باز این زنیکه رو دعوت کنی.شوهرت هیچی نمیگه؟

با من بحث نکنید لطفاً با من بحث نکنید 

طرف من هست در ظاهر .ولی خوب نه چیزی نگفت بهش روز مادر زنگ زدم تبریک گفتم گفتم آخر هفته میام مدرسه داریم راهمون یکم دوره.اخر هفته شد شوهرم گفت بزار زنگ بزنه بدون زنگ مریم همواره داره زنگ میزنم با زبونم گفتیم.

خودمم می‌دونم هر وقت میاد بهترین رو براش فراهم میکنم باز یه چی میگه.اون دفعه مرغ شکم پر و بادمجون شکم پر گذاشتم یهو گفت کاش قیمه میزاشتی اینک این دفعه قرمه سبزی و ماهی میخواست .شوهرم فقط گفت از این به بعد قبل اومدن بگو وی میخوای همون بزاریم 

طرف من هست در ظاهر .ولی خوب نه چیزی نگفت بهش روز مادر زنگ زدم تبریک گفتم گفتم آخر هفته میام مدرسه دا ...

ولش کن این آدم خیلی پروه والا باز صد رحمت به مادر شوهر من که فقط تیکه میندازه

خودمم می‌دونم هر وقت میاد بهترین رو براش فراهم میکنم باز یه چی میگه.اون دفعه مرغ شکم پر و بادمجون شک ...

باز خوب گفته انگار فقط برا شکم واموندش میاد اونجا

چه قدر پرو تو هم رفتی قبلش زنگ بزن بگو فلان غذا رو درست کن

روم نمیشه آدمی نیستم واسه شکم برم جایی.خودش اخلاق منو می‌دونه تازه تو خونم چقدرم حرف بارم کرد و رفت من باید ناراحتم باشم خانم ناراحته.میدونم دختراش یادش میدن.به من می‌گفت زنداداشت تو رو دعوت نکنه ناراحت نمیشی گفتم نه درک دارم شاید دلش خواسته پدرمو فقط صدا کنه .من مادرم فوت شده