اگر بخوای با تحصیلاتت شروع به کار کنی میتونی بری رشته انسانی کاردانیت تموم نشده یعنی ۲ سال اول دانشگاهت مشغول کار میشی و همیشه ام بازار کار داره به عنوان مثال از حسابداری و صندوق داری رستوران شروع کنی برنامه های حسابداریشون ساده است و نیاز به تحصیلات نداره مثل برنامه سپیدز و این میشه یه پیش زمینه برای مفهومی تر شدن دریای دانشگاهت قبل دانشگاه میتونی اینکارو شروع کنی
نه اگر دوست داری فقط کار کنی که کنارش درستو بخونی و برات مهم نیست چه کاری و میخوای درآمد داشته باشی
میتونی بازاریابی تلفنی ، کارای دفتری ساده مثل منشی و فاکتور زنی با وورد که اصلا سخت نیست انجام بدی وورد و فکر کنم بلد باشن همه مثل نی نی سایت توش تایپ میشه کرد جدول میشه کشید یه ویدئو ۲۰ دقیقه ای تو گوگل ببینی کافیه چون برای کار دفتری نیاز تخصصی بهش نداری یکم راجبش بدونی کافیه
اگرم سختت بود بخوای با این کارا شروع کنی که بهت میگم سخت نیست میتونی کار فروش تلفنی واقعا سخت نیست تو دیوار پیدا کنی کار کنی ، فروشندگی بوتیک و اینا کار کنی که پیشنهاد نمیکنم من چون از لحاظ حرفه ای سخت نیست اما تایم کاریت زیاد میشه اکثرا توقع از فروشنده ها زیاد دارن نمیزارن حتی بشینن فکر نکنم کنار بیاری یکی دائم بهت گیر بده گوشی دست نگیر وقتی مشتری نیست الکی بگه رگال مرتب کن و اینا
پس یا حسابداری
یا رشته های مدیریت این دو تا خیلی ساده است درستش و بازار کارش خیلی خیلی خیلی خوبه چون به امور مالی و استخدام دولتی میرسه
یا رشته روانشناسی و تربیت معلمی که خیلی باز تحصیلاتش ساده است و دانشگاه کارت راحته که نتیجه اش میشه اول از کمک مشاوری و منشی و کارورزی شروع میکنی یا میری معلم میشی که رو هوا استخدام میکنم ولی با حقوق ۳ تومن دیگه خیلی بشه ۸ تومن که واقعا کمه حتی اگر سالای دیگه به حقوق این کار اضافه شده تورم و گرونی هم بیشتر شده و تاثیری نداره و همین ارزش و داره
یا وکالت که سخت ترین رشته اشه به نظرم طبق دیده هام و شنیده هام و مطالعاتم که باید زمان بیشتری درس بخونی برای بازار کار اما اگر تمومش کنی و خسته نمیشی میتونی وکیل بشی و خوب دراری تو مملکت ما آدمای عادی و نرمال زورشون میاد پول به وکیل بدن ادمای پول دار با مشکلات بزرگم دنبال وکیل خوب و پایه یک میگردن پس در صورتی بازار کار خیلی خوبی میتونی داشته باشی که خیلی خوب تحصیل کنی و تا آخرش و بخونی و بعدشم با تموم سختیاش بتونی شروع به کار کنی تو بهترین حالت دفتر بزنی و تو بدترین حالت تو شرکت حقوقی کار کنی
طولانی شد اما سعی کردم همشو بگم بهت