2777
2789

من ی رفیق داشتم مژه کار بود توی سالن زیبایی باهاش آشنا شده بودم 

خیلی دختر خوشگل و داف و خونگرمی بود ازش خوشم اومده بود 

۳ ۴ سال ازم بزرگتر بود و ی برادر ۲۶ ساله داشت 

یبار من بلیط سینما ونوس براش گرفتم ( قمی ها میدونن کجاست ) بهش گفته بودم امشب میام با مامانم دنبالت بریم سینما شب قبلشم گفته بودم حتی فرداشم قرار بود مدل عروس من بشه 

خلاصه قبلش بهم کفت حالا ببینم چی میشه عسل جان رفیقم یکم حالش بده ببینم حالش بهتر شد باهات میام سینما بهم خبر نداد که نه و نمیشه زنگ نزد 🤦🏼‍♀️

چند ساعت گذشت و من حاضر شدم و بهش زنگ زدم دینا جون من دارم میام دنبالت با مامانم آدرس دقیق خونتونو بگو 

گفت امشب؟ گفتم اره دیگه سینما ونوس رزرو کرده بودم با هم بریم من آمادم دارم میام دنبالت 

گفت عاخی عزیزممم گفتم چرا چیشده گفت من تازه از حمام اومدم موهام خیسه ایشالا ی شب دیگه 

گفتم حالا دینا جون میخوای من صبر کنم موهاتو خشک کنی؟ گفت نه عزیزم تو برو من جایی که میرم حتما باید میکاپ داشته باشم ساده نمیام ایشالا ی شب دیگه میام باهات بعد دوباره گفت عسل اخه سینما ونوس به درد نمیخوره من هایپر استارو دوست دارم ( اینو هم قمی ها میدونن کجاست😂😐 ) سینما هایپر خیلی خفنه ایشالا ی روز دیگه میریم اونجا و یکم پاساژ گردی می‌کنیم کافه هم داره میشینیم ی چیزی میخوریم برو ی وقت دیگه خوش بگذره عسل جون

مامانم گفت این نیومد که مدل عروس تو نشه 

فرداشم قرار بود بریم سالن مدل ببرم برای تحویل دادن میکاپ عروس 

هر چی بهش زنگ میزدم بیزی بود (شب قبلشم حرفی نزده بود که نمیتونم بیام) بعد یهو دیدم پیام داد عشقم نمیتونم بیام منم نوشتم باشه عزیزم کاش زودتر خبر میدادی 

من بی مدل موندم و مجبور شدم مدل پولی بگیرم و ی ساعتم دیر تر از بچه ها رسیدم 🤦🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🥲

حالا این بماند که نه زنگ میزد نه پیام میداد همش میگفت بخدا وقت ندارم سرم شلوغه مامانمم گفت عسل بنده خدا ناراحت میشه ی موقع بهش بگو کار داری 

من ی تایمی که تازه با اکسم کلا کات بودم قرار بود با داداشش رل بزنم و به من گفت میلاد ما قم نیست آبادانه ما خیلی دوست داریم تو عروسمون بشی ولی ۲ ۳ ماه دیگه میاد (اون موقع شهریور بود الان شد دی و نیومد😐) همین دیشب بهش زنگ زدم گفتم دینا جون چخبر از میلاد؟ کاش برگرده قم دلم میخواد ببینمش و اینا بازم خندید و گفت عاخی عزیزممم نه میلاد ما خیلی چیز نیست اگه بخوایی باید یکی دیگه رو برات جور کنم😐 گفتم چرا گفت میلاد ما تایم نمیرازه وقت نداره اصلا دیگه نمیخواد قم بیاد میلادم گفت بهش بگو اون بنده خدا ی موقع اسیر من نشه 😂( یعنی من اسیر نشم )

اخه با خودم گفتم من نیاز به تو ندارم یکیو با خودم اوکی کنم بلدم من داداشتو میخواستم 

بعد چند ماه تازه یادت افتاد که داداشت تایم نداره؟!!!

منم دیدم همش داره مسخرم میکنه شماره و چتارو پاک کردم و بلاک کردم شمارشو

والا بخدا دختره عنتر 🗿

ومپایر سابق🩸 - من عسلم،مربا نیستم! -  miel به فرانسوی یعنی عسل :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد پیگیر بودی منم بودم میپیچوندمت یکم غرور لازمه واقعا بعد از سینما و مدل دوباره رفتیدسراغ داداششو‌ ...

اخه از قبلش قرار بود با داداشش باشم 

اخه از قبلش قرار بود با داداشش باشم

خب قرار بوده که باشه واقعا متوجه نمیشی از شهریور تا حالا اگر میخواست با سر میومد ؟ وقتی نمیاد یعنی سرکارت گذاشتن و با داداشش به ریشت میخندن ؟؟ 

خب قرار بوده که باشه واقعا متوجه نمیشی از شهریور تا حالا اگر میخواست با سر میومد ؟ وقتی نمیاد یعنی س ...

☹️

کار خوبی کردم پس کلا از زندگیم کردم بیرون

اره عزیزم هرکسی ک حس خوبتو ازت میگیره قطع رابطه کن وظیفه نداری همیشه بهترین باشی ولی طرف ب چپشم نگیرتت ببخشیدا

من خودم12ساله با یکی رفیقم اوایل نمیفهمیدم همه میگفتن حسوده 

همه چیزمو بهش میگفتم بعدا دیدم هرچی خاستگار خوب میاد میگم یا با یکی اوکی میشم میگم بهش ی اهی میکشه ک اوو چ خوبه و فلان سرهفته نمیشد کات میکردم باهاشون بی دلیل تصمیم گرفتم دیگ ارتباطمو کم کنم باهاش