2777
2789

بچه ها این دوستم زیادی به پول پدرش مینازه حالا خیلی هم پولدار نیستن ولی وضع شون خوبه 

آقا این اومد گف بیت بریم باشگاه  آشنا مون منم رفتم 

صد رحمت به دوستم وای مربیه انگار از دماغ فیل افتاده بود سرش رو حتی پایین نمی‌گرفت نگا سقف فقط میکرد 😂 کلا هم ملاک اش برا اینک به یه نفر جواب بده (بعنی دهنش رو باز کنه و جواب سوال شو بده )پول طرف بود   

گاهی مهربون میشد ولی کلا خیلی خیلی حس بدی به آدم میداد

خلاصه واقعا دوستم و مربی ک عاشقشه باهم کاملا مچ بودن منم یه ماه رفتم بعدش فرار کردم 

پ.ن:باز من امتحان دارم و ذهنم در حال پرواز تو چند ماه پیش 🥴

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

منم امتحان دارم و ذهنم تا چندصد سال پیش هم پرواز کرده😐

وسط خوندن تداخل فلوکسامین با تیوریدازین و افزایش QTc قلبی و خطر مرگ و میر و مریضی و افسردگی و بدبختی و... داشتم به عشق ناصرالدین شاه و جیران فکر میکردم  در اخر هم به این نتیجه رسیدم لباسای دوران قاجار قشنگ بودن    

به نظرت پاس میشم؟😐😁

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بانوی شیرازی*مدیونین اگه فکر کنین تاریخ تولدم فیکه😉🌸🌷نداشته هایم،نیروی محرکه ی من هستند،نداشته هایم انگیزه ای شدند برای تلاش و پیشرفت،همه ی داشته ها و نداشته هایم،انگیزه ی من برای زندگی هستند...🌸🌸من یک بهبود یافته از افسردگی هستم،دنیای من دیگر خاکستری نیست،خوش حالم که در دوران خاکستری بیماری،به زندگی ام پایان ندادم،خوشحالم که ماندم،مبارزه کردم و دوباره زیبایی ها را لمس کردم،اگر افسرده ای،از همین امروز درمان را آغاز کن،فردایی درخشان در انتظار توست🌷🌸آغوش زندگی را رها نکن...بمان و بمان و بمان و مبارزه کن،زنده ماندن و زندگی کردن موهبتی زیبا و تکرار ناشدنیست...قدرش را بدان🌸🌸🌷🌷ندیده و نشناخته،برایت آرزوی حال خوب دارم،چرا که تو لایق بهترین ها هستی...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم امتحان دارم و ذهنم تا چندصد سال پیش هم پرواز کرده😐وسط خوندن تداخل فلوکسامین با تیوریدازین و افز ...

بنظرت من با این افکار باکتری پاس میشم⛄🤣

بنظرت من با این افکار باکتری پاس میشم⛄🤣

تو را نمی دونم ولی من رو ۱۲ برای خودم حساب کردم😐😂

چجوری بعضیا دقیق تمرکز میکنن؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بانوی شیرازی*مدیونین اگه فکر کنین تاریخ تولدم فیکه😉🌸🌷نداشته هایم،نیروی محرکه ی من هستند،نداشته هایم انگیزه ای شدند برای تلاش و پیشرفت،همه ی داشته ها و نداشته هایم،انگیزه ی من برای زندگی هستند...🌸🌸من یک بهبود یافته از افسردگی هستم،دنیای من دیگر خاکستری نیست،خوش حالم که در دوران خاکستری بیماری،به زندگی ام پایان ندادم،خوشحالم که ماندم،مبارزه کردم و دوباره زیبایی ها را لمس کردم،اگر افسرده ای،از همین امروز درمان را آغاز کن،فردایی درخشان در انتظار توست🌷🌸آغوش زندگی را رها نکن...بمان و بمان و بمان و مبارزه کن،زنده ماندن و زندگی کردن موهبتی زیبا و تکرار ناشدنیست...قدرش را بدان🌸🌸🌷🌷ندیده و نشناخته،برایت آرزوی حال خوب دارم،چرا که تو لایق بهترین ها هستی...

تو را نمی دونم ولی من رو ۱۲ برای خودم حساب کردم😐😂چجوری بعضیا دقیق تمرکز میکنن؟

وآقا من رو ده ک پاس شم استادی داریم نگم برات 😂

وآقا من رو ده ک پاس شم استادی داریم نگم برات 😂

ما باید ۱۲ باشه تا پاس شیم🥺🥺🥺

استادهای ماهم سخت گییییر

یعنی تستی میده نکته کنکوری داره😐

سرکلاس که کلا انگلیسی حرف زده گفته تو امتحان اگر فارسی نوشتین اصلا برگه را تصحیح نمیکنم🥺البته فقط اصطلاحات و اسم بیماری ها و... فکر کنم منطقی هست البته ولی خب ما از پایه ضعیفیم☹️

1
5
10
15
20
25
30
35
40