2777
2789

وقتی یکی تو خیابون بهم ی چیزی میگه بی اهمیت هستما اما با خودم میگم چی میشد میزدم تو فکش دندوناش بریزه تو دهنش لال شه بعد بدون هیچ حرفی برم، امروز داشتم از امتحان برمیگشتم از جلو ی دبیرستان غیرانتفاعی پسرونه رد شدم ی گروهیشون داشتن نگاه مقنعه ام میکردن بعد برمیگرده میگه سمپادی ک.ک (فحش ناموسی) اخ فقط دلم میخواست مثل سگ میزدمش، اخه بگو بچه سوسول تو ک منتظری مامان بابات بیان سراغت این زرا چیه میزنی، از ی ور بابام مربی کیک بوکسه هرشب باهم تمرین میکنیم بدنم پر انرژیه هعی میگم الانه از کنترل خارج شدم یکی با مشت بزنم تو دهنش، اخه جوجه من 175 ام تو تا شونمم نیستی بلبل زبونی چیه میکنی💆‍♀️💆‍♀️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بزن تو دهنش خب ، به پلیسی چیزی خبر بده،

خودم پسرم ولی جات بودم باهاشون حرف میزدم که گورشون نیاد

لطفاً با احترام نظرتون رو بدید💫🌱✨       (  اونایی که رو مردا حساسن من پسرم پس الکی وقت هدر ندید)

اگه ماروهم نمی‌زنی نظر بدیم

"انزوا را به وابستگی ترجیح میدهم. وقتی وابستگی از بین رود، انسان وارسته می شود" "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق..." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

شماهم باید میگفتی توی شناسنامه ات بجای نام پدر نوشته با تشکر از اهالی محل

چقدر بی ادب و بی تربیتن

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بزن تو دهنش خب ، به پلیسی چیزی خبر بده،خودم پسرم ولی جات بودم باهاشون حرف میزدم که گورشون نیاد

گروه بودن، بعد من جرئت حرف زدن ندارم فقط میتونم بگذرم یا عمل کنم🤦‍♀️