2777
2789
عنوان

کیا تجربه داشتن که

153 بازدید | 18 پست

بدون اینکه خودشون کاری کنن و حرکتی بزنن کراششون جذب کنن؟ ذکری چیزی بلدین 

یا کلا چطوری تونستین یکیو جذب کنید تعریف کنید 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️

نه ما رفتیم تو دلش و گفتیم😂

نمیشه که بقیه راه ها

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

باید جلو روش باشی ولی نباشی :)

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چجوری گفتی چ جرأتی داشتی

دیگه یا نه بود یا اره 

چرا میذاشتم تو دلم بمونه؟

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
چجوری گفتی چ جرأتی داشتی

دیگه یا نه بود یا اره 

چرا میذاشتم تو دلم بمونه؟

لبخند ملیح . با شخصیت رفتار کردن ، استایل مرتب واسه هر دو جنس ملاک جذابیته

خب من دورم ازش یکم بخام برم ببینمش ی رب ساعت باید تو راه باشم ولی من دیدمش اون ندیدم 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
کاری نکردی؟

بنظرم چون خودم هم همون ویژگی ها داشتم براشون و تو مسیر هم قرار گرفتیم جذب همدیگه شدیم اینکه خودم شخصا بخواهم کاری کنم مثلا تو موقعیتش بودم چجوری بگم دوست همکلاسی بودم با اکسم یا پروژه دانشگاهی با شوهرم  داشتم باعث شد بجز کشش اولیه آشنایی و صحبت هم پیش بیاد 

کاش تو اینجا بودی 💔