2777
2789
اگر بخوای با تحصیلاتت شروع به کار کنی میتونی بری رشته انسانی کاردانیت تموم نشده یعنی ۲ سال اول دانشگ ...

ممنونم خدا خیرت بده امیدوارم بهترینا سهم قلب مهربونت بشه ممنونم بابت وقتی که گذاشتی لطف کردی واقعا 

عزیزم مدیریت چی بخونم مدیریت خودش چند شاخه داره مدیریت مالی دولتی بانکی ؟؟

بنظرت دانشگاه آزاد برم میتونم در کنارش کار کنم ،؟؟؟

در کل پیشنهادات واسه آینده چیه 

من شرایط زندگیم خیلی سخته طلاق گرفتم فقط میخوام از این محیط دور شم و موفق شم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندسالته؟!

رشته امور مالی 

حداقال شرایط سنی برای 

استخدام دیپلم در بانک شاید شرط سنی تا 20 سال، کارشناسی تا 30 سال، کارشناسی ارشد تا 35 سال و … باشد.

و حداقال معدل ۱۴ برای کارشناسی ۱۵ برای ارشد میگه ۱۶ برای اولین صادرات سابقه کیفری ام نباید داشته باشی فراخوان بدن میتونی درخواست بدی گویا هرچی مدرکت بهتر باشه رتبه ات تو بانک بهتره

اینا رو از گوگل فهمیدم اگر هدف طولانی مدت داری و اراده قوی باید بری بیای تا بتونی یه راهی واسه استخدام پیدا کنی بهترین شرایط مالی و این رشته برات داره حتی راحت مسکن میگیری مخصوصا وقتی قراره رو پای خودت وایتی 

اگر فکر میکنید وسط راه کم میاری یا اراده دنبال کار و زوری استخدام کردن خودت و نداری 

برو حسابداری بخون بازار آزاد کار هم داره نیازی نیست حتما دولتی استخدام شی درامدش بد نیست اما می‌تونه عالی باشه اگر یکم سر از پلن ریختن واسه کارت دربیاری میتونی قراردادی با چندتا شرکت کار کنی به هر کدوم ماهی یه بار فقط بری سر بزنی از هر کدوم ۲۰ بگیری و با ۳ تا شرکت کار کنی ماهش میشه ۶۰ باقیش به اراده و علاقه و شناختی که از خودت داری بستگی داره

هرچی بیشتر میدانم، میدانم که هیچ چیز نمیدانم 🧠🫀

رشته امور مالی حداقال شرایط سنی برای استخدام دیپلم در بانک شاید شرط سنی تا 20 سال، کارشناسی تا 30 سا ...

عزیزم میدونی چرا من حسابداری نمیرم چون من از حساب و کتاب بدم میاد و ریاضیم افتضاح هست بنظرت وسطش کم نمیارم ؟

عزیزم میدونی چرا من حسابداری نمیرم چون من از حساب و کتاب بدم میاد و ریاضیم افتضاح هست بنظرت وسطش کم ...

نه کم نمیاری اصلا زیاد راجب ریاضی نیست تصور غلطیه به نظرم من ریاضیم افتضاح بود اما برای انتخاب رشته رفتم فنی حرفه ای با ترس و لرز کامپیوتر خوندم ( برنامه نویسی و طراحی گرافیک ) دیپلم گرفتم بعد منی که به زور نمره ریاضیم ۱۲ میشد تو دانشگاه ریاضی مهندسی و با ۱۸,5 پاس کردم🤣 در هر صورت اونقدر درس ریاضی نداره درسای فنی هر رشته ای بری ریاضی و باید پاس کنی فرقی نداره حسابداری ریاضیش کمتره تا جایی که میدونم فنیش بیشتر واسه ما برعکس بود من شبکه و tcpi خوندم ، طراحی سایت و تجارت الکترونیک خوندم واسه همین ریاضی مهندسی و مدار منطقی و ریاضی برنامه نویسی داشتم ولی به شدت شیرین بود تازه میخوای بری دانشگاه ازاد اصلا سخت نگیر، با شرط معدل فکر کنم بتونی علمی کاربردی هم ثبت نام کنی آزاد خیلی شهریه اش بالا رفته فکر کنم

هرچی بیشتر میدانم، میدانم که هیچ چیز نمیدانم 🧠🫀