2777
2789
عنوان

کیا تو حرف زدن با شوهر حرفه ای هستن و سیاست دارن ی کمکی میخولستم

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 50 پست
ارتباط از چه نظر؟یکم بهتر توضیح بده الان مشکل اصلی چیه؟

مشکل اصلی اینکه شوهرم بهم دلگرمی نداره من سنم کمه کم تحریم اون پختس منظورم اینه 

بعد شوهرم اعصابش خورد میشه انتظار داره من مثل زنای 30 ساله رفتار کنم همش بمن میگه با ا م گیج دارم زندگی می کنم

البته از ی لحاظ بهش حق میدم چون از وقتی دومی بدنیا اومده من کم میارم یکم

آرمی بی تی اس .دانشجو ادبیات

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

متاسف انه فاصله سنی من و شوهرم یکم زیاده نمی تونیم همدیگه رو درک کنیم و اینکه بگم شوهرم ادم خوبیه و ...

شکر خدا

منم شوهرم خوبه زحمتکشه ولی نفهمه و قدر نشناس

الهی من آخرین زن پرحسرت دنیا باشم و باقی خوش 

مشکل اصلی اینکه شوهرم بهم دلگرمی نداره من سنم کمه کم تحریم اون پختس منظورم اینه بعد شوهرم اعصابش خور ...

وقتی ایشون خیلی از شما بزرگتر و پخته تر هستند، بنابراین بیشتر باید درک کنند و صبور باشند و کمک حال تون باشند. 

بزرگی که فقط به سن نیست. 

وقتی ایشون خیلی از شما بزرگتر و پخته تر هستند، بنابراین بیشتر باید درک کنند و صبور باشند و کمک حال ت ...

پس چرا زن کوچکتر از خورش گرفت.

اون که این مدلی بوده می‌رفته یه زن میگرفت که براش مادری کنه.

والا ...

شمارو هم اذیت نکنه